Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Hogyan viselitek azt, ha valaki csak úgy leszólít titeket az utcán ismerkedés céljából?
Ezen a módon ahogy leírtad nem foglalkoznék vele, mert egy kanos hülye gyereknek nézném.
Viszont voltunk lent a Balcsin. Odajött hozzám és barátnőmhöz egy srác. Normálisan beszélgettünk, mondtam, hogy üljünk le valahová. Aztán megnéztük együtt a tűzijátékot aztán eljöttünk. Elkérte elérhetőségünket meg ilyenek. Jó fej gyerek volt, de ha nyomulós dumával jött volna oda, akkor el lett volna zavarva.:D
attól függ milyen stílusban szólít le, na meg persze, hogy néz ki, ne valami sutyerák legyen :)
Amúgy tényleg ritka és én értékelem, ha valaki veszi a bátorságot, úgyhogy biztos nem küldöm el azonnal, ha normális, akár még egy randi is belefér. Viszont a füttyengetős fiúkat nem veszem komolyan, mert az a fütty nem nekem szól, hanem max. a fenekemnek, a köv. sarkon már más után fütyül.
Én nem jönnék zavarba. Sőt én szeretem ha a pasi nyomul. :D Na jó olyat én se szívesen hallanék hogy az az első mondata h:Leszel a barátnőm? vagy:Van barátod? Naaa, azért ezt már ne. :P XD
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!