Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Hogyan viselitek azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Hogyan viselitek azt, ha valaki csak úgy leszólít titeket az utcán ismerkedés céljából?

Figyelt kérdés
Persze nem úgy, hogy egyből ismerkedni akar, nem mondja ki, de célozgat rá. Bunkó dolog?
2010. aug. 25. 12:42
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Nem. Bátor dolog és ritka. Épp ezért általában mindig meglepődöm és nézek, mint Mikulás a napolajboltban.
2010. aug. 25. 12:43
 2/8 Timi: ) ***** válasza:
68%
Nem bunkó dolog,ha valóban nem nyomul,de nem szeretem az ilyen ismerkedést",ezért biztos azonnal zavarba jönnék,ha valaki csak úgy leszólítana az utcán...
2010. aug. 25. 12:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Egyszer mentünk kocsival és a haverom integetett egy lánynak, a lány csak nézett, ezután a haverom füttyentett neki, és a lány megfordult. Azt nem tudtam most akar valamit, vagy csak nézett melyik bunkó az.
2010. aug. 25. 12:47
 4/8 anonim ***** válasza:
velem 1éve történt ez mentem az utcán és elvoltam gondolkozva,és egy srác megkérdezte hogy leszek a barátnője?van barátom?de csak így nem is ismertem,valami sza art sorongatott a kezéen,kb olyan hülyén nézhettem hogy mit akar.nem válaszoltam rá.azt mondja na jól van.gyorsan eljöttem onnan.
2010. aug. 25. 12:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Ezen a módon ahogy leírtad nem foglalkoznék vele, mert egy kanos hülye gyereknek nézném.

Viszont voltunk lent a Balcsin. Odajött hozzám és barátnőmhöz egy srác. Normálisan beszélgettünk, mondtam, hogy üljünk le valahová. Aztán megnéztük együtt a tűzijátékot aztán eljöttünk. Elkérte elérhetőségünket meg ilyenek. Jó fej gyerek volt, de ha nyomulós dumával jött volna oda, akkor el lett volna zavarva.:D

2010. aug. 25. 12:53
 6/8 anonim ***** válasza:
40%

attól függ milyen stílusban szólít le, na meg persze, hogy néz ki, ne valami sutyerák legyen :)

Amúgy tényleg ritka és én értékelem, ha valaki veszi a bátorságot, úgyhogy biztos nem küldöm el azonnal, ha normális, akár még egy randi is belefér. Viszont a füttyengetős fiúkat nem veszem komolyan, mert az a fütty nem nekem szól, hanem max. a fenekemnek, a köv. sarkon már más után fütyül.

2010. aug. 25. 12:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha én nagy ritkán leszólítok valakit, akkor az össze is jön. Amúgy valóban könnyen zavarba lehet hozni a csajokat :)
2010. aug. 27. 10:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Én nem jönnék zavarba. Sőt én szeretem ha a pasi nyomul. :D Na jó olyat én se szívesen hallanék hogy az az első mondata h:Leszel a barátnőm? vagy:Van barátod? Naaa, azért ezt már ne. :P XD

L/14

2010. aug. 27. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!