Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a párommal, ha menthetetlenül sokat zabál?
A sok itt nem csak szerintem sok, hanem egy hadseregenek is elég lenne.
Egyik nap direkt megfigyeltem, hogy mennyit és miket eszik:
Reggelire: fél liter zsírszegény tejből gyümölcs turmix amibe banánt meg epret rak. Majd mellé evett 2 összenyomott melegszendvicset toast kenyérből. (tehát 4 szelet kenyér, benne 100g felvágott 100g sajt, ketchup miegymás)
Ebédre: 2 tányér bableves kb 300ml/tányér + kb 400g főtt rizs + vagy fél kg lecsós csirkemell szelet
Délután: 2-3 műzliszelet + narancs
Vacsora: Főtt rizs megint egy jó nagy adag + 200g-s lazac szelet
Második vacsora: sült édesburgonya kb fél kg sütőben sütve és fűszerezve + joghurtos mártogatós.
Neki ez egy napi kaja adag kb.
Semmi közöd hozzá, hogy mennyit eszik.
Ha nem tetszik, akkor nem kell vele lenni.
Ha nem szimpatikus ott az ajtót!
De amúgy ha nem látszik rajta ,vagy nincsenek tőle egészségügyi problémái akkor hagyd.
Pont, mint a férjem. :)
Ebédre megeszik egy töltött lovat, meg egy kád rizst. Szoktam vele viccelni, hogy olyan, mint egy csecsemő, 3 óránként ennie kell, különben ordít. Reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora, plusz a nasik. Egy jégkrém, egy joghurt, egy péksüti, szelet csoki, gyümölcs, mindig van valami a szájában.
Nem látszik rajta, elég izmos, kis pocak van, nem is magas, de hihetetlen gyors az anyagcseréje.
"Semmi közöd hozzá, hogy mennyit eszik."
ha maga veszi és maga főzi, akkor valóban
Várj, te vagy a férfi vagy a nő?
Mert egy magas, sportos férfinél ez nem sok. Vagy gyors az anyagcseréje.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!