Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak a párommal, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a párommal, ha menthetetlenül sokat zabál?

Figyelt kérdés

A sok itt nem csak szerintem sok, hanem egy hadseregenek is elég lenne.

Egyik nap direkt megfigyeltem, hogy mennyit és miket eszik:

Reggelire: fél liter zsírszegény tejből gyümölcs turmix amibe banánt meg epret rak. Majd mellé evett 2 összenyomott melegszendvicset toast kenyérből. (tehát 4 szelet kenyér, benne 100g felvágott 100g sajt, ketchup miegymás)

Ebédre: 2 tányér bableves kb 300ml/tányér + kb 400g főtt rizs + vagy fél kg lecsós csirkemell szelet

Délután: 2-3 műzliszelet + narancs

Vacsora: Főtt rizs megint egy jó nagy adag + 200g-s lazac szelet

Második vacsora: sült édesburgonya kb fél kg sütőben sütve és fűszerezve + joghurtos mártogatós.

Neki ez egy napi kaja adag kb.

2022. aug. 12. 18:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

2 méter és 95 kg izmosabb alkatú, de azért ilyen magassághoz még mindig nem egy hű de kigyúrt ember vagyok és én is kb. ennyit eszem.

Képzeld mindenkinek más méretű testet kell ellátnia energiával/tápanyaggal. Egy 100 kilós ember éhezik azon, amit egy 50 kilós eszik, egy 50 kilós kidurran annyitól, amennyit egy 100 kilós. Nem atomfizika ez.

2022. aug. 12. 19:40
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Inkább írd le azt, téged ez miért zavar. Kövér a párod? Sokat költesz ételre miatta? Nassol is, nincs tekintettel az egészségére, esetleg a "sok" étel miatt máris van kialakult egészségügyi problémája?

Ha egyik sem igaz, hagyd békén evvel, és foglalkozz a saját tányéroddal.

2022. aug. 12. 19:45
 13/16 anonim ***** válasza:
86%
Ez semmi, ha tömegelek kétszer ennyi becsúszik
2022. aug. 12. 20:31
 14/16 anonim ***** válasza:
18%
A megevett ételtol lehet hízni, a test hotermelesere is szolgál, illetve a mozgási energia is innét jön. Nem vagyunk egyformák. 2 ember ha ugyanannyit eszik, lehet az egyik kövér a másik nem. Én két nőről tudtam, hogy nagyon sokat esznek. Egyik a munkatarsam volt.Egy vekony hölgy. O maga mondta mosolyogva, hogy többet eszik mint a nagy darab férje. Bámulatosan gyors volt mindenben. Nagy mozgás, finom motorika mint a villam. A másikat annyira nem ismertem de alkatra ugyanez. O barátnőm osztalytarsa volt. Az egész csaladrol azt lehetett hallani, hogy elkepesztoen ügyes, gyors náluk mindenki. Barátnőm azon bosszankodott, hogy O a felét eszi és duci. Hát igen O egy lassúbb típus volt. Nála valószínűleg hizasra mentek a kalóriák. Az említett 2 hölgy esetében viszont a mozgási energia vette fel a kalóriákat. A férjed gyors típus Kérdező?
2022. aug. 12. 21:05
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
14: Nem sok köze van az ügyességhez meg gyorsasághoz. Inkább a pajzsmirigy működése teszi, hogy az egyik emberen napi 5ezer kalória sem látszik , a másikon meg 2000 is meglátszik.
2022. aug. 12. 22:58
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
14 ekkora baromságot hol olvastál? Van tudományos alapja? Ha igen akkor linkelt már be a publikációt, kutatást
2022. aug. 13. 11:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!