Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a párommal, ha menthetetlenül sokat zabál?
A sok itt nem csak szerintem sok, hanem egy hadseregenek is elég lenne.
Egyik nap direkt megfigyeltem, hogy mennyit és miket eszik:
Reggelire: fél liter zsírszegény tejből gyümölcs turmix amibe banánt meg epret rak. Majd mellé evett 2 összenyomott melegszendvicset toast kenyérből. (tehát 4 szelet kenyér, benne 100g felvágott 100g sajt, ketchup miegymás)
Ebédre: 2 tányér bableves kb 300ml/tányér + kb 400g főtt rizs + vagy fél kg lecsós csirkemell szelet
Délután: 2-3 műzliszelet + narancs
Vacsora: Főtt rizs megint egy jó nagy adag + 200g-s lazac szelet
Második vacsora: sült édesburgonya kb fél kg sütőben sütve és fűszerezve + joghurtos mártogatós.
Neki ez egy napi kaja adag kb.
2 méter és 95 kg izmosabb alkatú, de azért ilyen magassághoz még mindig nem egy hű de kigyúrt ember vagyok és én is kb. ennyit eszem.
Képzeld mindenkinek más méretű testet kell ellátnia energiával/tápanyaggal. Egy 100 kilós ember éhezik azon, amit egy 50 kilós eszik, egy 50 kilós kidurran annyitól, amennyit egy 100 kilós. Nem atomfizika ez.
Inkább írd le azt, téged ez miért zavar. Kövér a párod? Sokat költesz ételre miatta? Nassol is, nincs tekintettel az egészségére, esetleg a "sok" étel miatt máris van kialakult egészségügyi problémája?
Ha egyik sem igaz, hagyd békén evvel, és foglalkozz a saját tányéroddal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!