Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kockázatos összejönni egy ilyen nővel?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem pár hete egy nővel, nagyon csinos, okos, túl tökéletes. Ő 30 éves én 33. De van két gyereke , 2 és 6 éves, két külön apukától. Mindkettőnél a születés előtt nem sokkal hagyta őt el az apa. Legalábbis ő ezt mondja. Egy ilyennél azt mondom, ez nagy szemétség, de az fura, hogy mindkét esetben ez történt. Ő azt állítja, egyik férfi sem akarta a gyereket, és lelépett persze a gyerektartást mindketten fizetik. Ja, és azt is közölte, hogy ő szeretne még egy harmadikat majd. Ti belemennétek vagy ez nagyon red flag?2022. aug. 11. 21:59
31/39 anonim válasza:
Beraktad neki a lompost gumi nélkül????
Egyikőtök se egy észlény az is biztos.
32/39 anonim válasza:
Gondolom terhes ha ezt megint kiemelted. Nagyon okos vagy. Viseld a következményeit.
Amúgy már az mindig gyanús ha mindig masok a hibások. Ehhez jön még a többi. Sajnálom a gyerekeit meg a közös gyereketeket, ezt most egy életre megtanulod, mert téged is tönkre fog tenni meg a gyerekedet is ez a tökéletes nő.
33/39 anonim válasza:
Végre nem érzem magam hülyének!!!!
Én is sokszor vitatom az ehhez hasonló kifejezéseknek a létjogosultságát, de rohadt nehéz széllel szemben pisálni...
Én személy szerint büntetendő kategóriába tenném a nyilvánosan történt nem megfelelő magyarsággal írt/mondott kifejezéseket, ha van arra magyar megfelelő szó.
Ugyanez pl a helyesírás kérdése is.
34/39 anonim válasza:
Azért ne lepődj meg 9 hónap múlva, ha jön a végzés a gyerektartásról. 🤣🤣
35/39 anonim válasza:
Én is szedtem fogamzásgátlót és a páromnak megmutattam tudott rola nem relytegettem elöle .Megbeszéltük hogy egy darabig nem akarunk gyereket. Sztem számító egy nő lehet.
36/39 anonim válasza:
Van egy mondás: elsőre mi nem volt világos?
38/39 anonim válasza:
Ott hagytam volna abba, amikor mondta, hogy kell neki még egy gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!