Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kockázatos összejönni egy ilyen nővel?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem pár hete egy nővel, nagyon csinos, okos, túl tökéletes. Ő 30 éves én 33. De van két gyereke , 2 és 6 éves, két külön apukától. Mindkettőnél a születés előtt nem sokkal hagyta őt el az apa. Legalábbis ő ezt mondja. Egy ilyennél azt mondom, ez nagy szemétség, de az fura, hogy mindkét esetben ez történt. Ő azt állítja, egyik férfi sem akarta a gyereket, és lelépett persze a gyerektartást mindketten fizetik. Ja, és azt is közölte, hogy ő szeretne még egy harmadikat majd. Ti belemennétek vagy ez nagyon red flag?
Ez akkor derül ki ha majd már jártok hogy vmi bibi van a nővel.Sztem vigyázz vele mert az lehet hogy azt mondja hogy ott hagyta mind a két pasi de ki tudja hogy a nő mit csinált. Azért én nem kapkodnám el az ismerkedést vele.
2022. aug. 15. 08:57
22/39 anonim válasza:
Red flag!
Már kétszer nem sikerült gyerekkel férjet fogni, de majd most veled csak bejön!
Kb 2 hónap után be fogja jelenteni, hogy terhes. És persze nem vette észre, már elmúlt 12 hetes, így "sajnos" abortusz se jön már szóba.
2022. aug. 19. 13:39
23/39 anonim válasza:
Hagyd a fenébe, mert eleve gyanús a dolog! Volt egy ilyen kolléganőm, és szinte mint egy tenyészkanca vadászott a pasikra, hogy valamelyik ejtse már teherbe. Volt két neveletlen gyereke az első házasságából, a másodikból semmi. Járt itt az egyik kollégával, de közben visszajárt a férjéhez is, meg a csopival azt is csalta, és állítólag még volt egy negyedik is. Végén valamelyiknek sikerült felkoppintani és ki is iratta magát a dokival egyből.
2022. aug. 19. 14:27
24/39 anonim válasza:
Én kíváncsi lennék a 2 exre is, hogy mi miért történt?
De valami nem kérek.
Mindsnesetre messziről jött ember azt mond, amit akar. Ezen az elven háttérben leinformálnám a csajt.
Aztán vagy kuka, vagy rohadtul vigyáznék rá, hogy mindig nyelje le, de hogy nem kapna esélyt tőlem is a lehuzasra, az 100%.
2022. aug. 25. 07:24
25/39 anonim válasza:
Volt ilyen nőm, szinten szóról-szóra (okos, csinos, túl tökéletes).
Két gyerek két házasságból, mindkettőben ő volt az *áldozat".
Hát, alig néhány hónap után kiderült, hogy finoman szólva sem erőssége az igazmondás, nem okos, hanem okoskodó, ami pedig tökéletességnek látszott, az csak fényes máz volt egy üresen kongó cserépedényen.
A csinossága maradt egyedül, de az semmit nem kompenzált az elviselhetetlenségén, szóval lapát.
Tartsd nyitva a szemed, ez a minimum, és nagyon figyelj a védekezésre.
2022. aug. 27. 13:28
26/39 A kérdező kommentje:
Az az ijesztő, hogy ezen a nők úgyis mindig találnak egy újabb balekot. Azóta otthagytam. Az volt az utolsó intő jel, amikor mondta, hogy ne használjunk semmilyen gumit mert allergiás rá, és nyugodjak meg, szed gyógyszert. De amikor kérdeztem, mutassa meg a dobozát, hogy milyet megsértődött, hogy nem bízom benne. Bár azon az estén végül együtt voltunk, de azóta nem keresett, szóval remélem, nem bukkan már fel, hogy teherbe esett.
2022. aug. 27. 16:18
27/39 anonim válasza:
7-es itt ebben a történetben mi a túl szép????
2022. aug. 27. 19:34
28/39 anonim válasza:
Ha gyerektartást akarsz fizetni a következő 21 évben, vágj bele.
2022. szept. 5. 04:58
29/39 anonim válasza:
Menekülj
2022. szept. 5. 12:09
30/39 anonim válasza:
Napi szinten beszélek angolul, sorozatot nézek angolul, de ha magyarul írunk, ne használjuk már azt a k_rva angolt.
Red flag..megöljük a magyart. erőltesd meg a kicsi agyad és találj rá megfelelő magyar kifejezést. Hidd el találni fogsz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!