Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire kockázatos összejönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kockázatos összejönni egy ilyen nővel?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem pár hete egy nővel, nagyon csinos, okos, túl tökéletes. Ő 30 éves én 33. De van két gyereke , 2 és 6 éves, két külön apukától. Mindkettőnél a születés előtt nem sokkal hagyta őt el az apa. Legalábbis ő ezt mondja. Egy ilyennél azt mondom, ez nagy szemétség, de az fura, hogy mindkét esetben ez történt. Ő azt állítja, egyik férfi sem akarta a gyereket, és lelépett persze a gyerektartást mindketten fizetik. Ja, és azt is közölte, hogy ő szeretne még egy harmadikat majd. Ti belemennétek vagy ez nagyon red flag?
2022. aug. 11. 21:59
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
91%
Én ezt skippelném
2022. aug. 11. 23:37
 12/39 anonim ***** válasza:
21%
Melós Niki te vagy az? 😂😂
2022. aug. 11. 23:47
 13/39 MolotovPunk ***** válasza:
91%
A felsoroltak alapján szerintem nagyon kockázatos. Nem kezdenék ilyen nővel semmit sem.
2022. aug. 11. 23:57
 14/39 anonim ***** válasza:
90%

Nekem van egy lányom, így is azt mondom kerüld!

N 30

2022. aug. 12. 07:01
 15/39 anonim ***** válasza:
85%
Nekem nőként is mindig vannak fenntartásaim az ilyen típusú nőkkel szemben, akik szülnek minden útjukba akadó pasitól. Az ilyen sosem lesz annyira értelmes, hogy belássa, ami már 2x sem volt működőképes, az harmadjára, negyedjére sem lesz az. Okosnak nem nevezném ezt a réteget, inkább felelőtlennek és számítónak. Csak az a bibi, hogy ez a számítás nem igazán jön nekik össze, legalábbis nem úgy, ahogyan elképzelik.
2022. aug. 12. 07:10
 16/39 anonim ***** válasza:
93%

Már két gyereke van két apától, és egyiknek sem kellett sem ő, sem a gyerek? Tipikus eset, a gyerekkel akart férjet fogni, de már kétszer nem sikerült neki. Az ilyet messziről el kell kerülni.

N

2022. aug. 12. 07:38
 17/39 anonim ***** válasza:
87%
5 forintot nem ér a bőre, bűzlik az egész. Én kihagynám, ettől van jobb.
2022. aug. 13. 22:01
 18/39 anonim ***** válasza:
61%
Érdeke mit ne mondjak.Vagy ködösit vagy téleg beleválasztott. Ezt mi nem tudjuk megmondani. Ha komolyan érdekel a nő akkor próbáld meg.
2022. aug. 14. 16:52
 19/39 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes*
2022. aug. 14. 16:52
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj amíg nem késő. :)
2022. aug. 14. 23:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!