Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek romával,ha ti nem vagytok azok?
Figyelt kérdés
20 éve még nem volt ennyire elterjedt szokás,nagyszüleim mindig mondták,nehogy romával kezdjek.(főleg ,hogy félig sváb származású vagyok) Most viszont egyre jobban keverednek.2022. aug. 7. 08:37
4/35 Hans Pötterman válasza:
Ha normális akkor persze
5/35 anonim válasza:
Nincs gusztusom hozzáérni egyikhez sem. Semmi szexuálisan vonzót nem látok bennük.
6/35 anonim válasza:
Ez nagyon attól függ...
Kulturált, rendezett körülmények közt élő, tanult, becsületes, igényes roma sráccal nem látom akadályát a kapcsolatnak, mindazonáltal - és most lehet rasszistázni - a többségük sajnos igencsak távol van ettől az állapottól. Emiatt alapvetően nem ismerkedem roma férfiakkal.
7/35 anonim válasza:
Ha normális, akkor elképzelhető.
8/35 anonim válasza:
Ahogy a mondás tartja:
Ritka ,mint az integrálódott roma.
Most megint elkezdhettek PS-skesni, de nagy részük még mindig nem illeszkedett be , meg ha tegyük fel normális is , ott lesz mögötte a "kiccsalàd".
Én annyi rossz sztorit hallottam már , és távoli rokonságban is fordult elő ilyen ,nem tudom támogatni
Viszont ahogy írjatok egyre gyakoribb jelenség ( média èrzèkenyítèse rengeteg roma celeb, fogyó fiatalság, kevesebb a választási lehetőség )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!