Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek romával,ha ti nem vagytok azok?
Figyelt kérdés
20 éve még nem volt ennyire elterjedt szokás,nagyszüleim mindig mondták,nehogy romával kezdjek.(főleg ,hogy félig sváb származású vagyok) Most viszont egyre jobban keverednek.2022. aug. 7. 08:37
11/35 anonim válasza:
Nem, nem, soha! Még ha elsőre normálisnak tűnik, akkor is szinte biztos, hogy bűnöző, és csicskaként fog tartani, mivel ők a magyarokat alsóbbrendűnek tartják magukhoz képest. Ha ő mégis normális, akkor pedig a családja fogja pokollá tenni az életedet.
Az "agyonverte barátnőjét, mert az szakítani akart vele" kezdetű hírekben mindig cigány vagy néger az elkövető.
13/35 anonim válasza:
Esélytelen. Rengeteget ismerek, mind egy sunyi, aljas, lehúzós, megbízhatatlan. Igen, a nők is.
14/35 anonim válasza:
Nem, mert nem találom őket vonzónak.
15/35 anonim válasza:
Nem, szegény Szabó Zsófi is erre fázott rá
16/35 anonim válasza:
Én nem jönnék össze roma csajjal, mert itt Magyarországon sokan diszkriminálják őket, mindenki döntse el maga mennyire van alapja!
18/35 BohócKolbász válasza:
Nem, dehogy. A többségük balhés, állandóan kell nekik valami, a többségük igénytelen. Verekednek, irányítani akarnak, azt hiszik van mire nagynak lenni. És nagy a szájuk, beszólnak mindenkinek, hangosak.
20/35 anonim válasza:
Nem, szegény Szabó Zsófi is erre fázott"
Nyilván az amcsi srác is azért doba gyorsan ... Szerintem ott a nővel van inkább gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!