Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek romával,ha ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek romával,ha ti nem vagytok azok?

Figyelt kérdés
20 éve még nem volt ennyire elterjedt szokás,nagyszüleim mindig mondták,nehogy romával kezdjek.(főleg ,hogy félig sváb származású vagyok) Most viszont egyre jobban keverednek.
2022. aug. 7. 08:37
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
45%

Csak a személyiség számít.

Én jó emberrel jövök össze. A romák nagyja nem az, de közel sem 100%a!, max olyan 98.

2022. aug. 7. 16:32
 32/35 anonim ***** válasza:
17%
Ekte nővel tuti nem.. fél vérek általában jobb természetűek .
2022. aug. 7. 19:13
 33/35 anonim ***** válasza:
68%
Soha.
2022. aug. 7. 19:35
 34/35 anonim ***** válasza:
69%

Kérdés, hogy milyen az a roma illető. Mennyire "rajos", balhés, "lobbanékony" természetű, agresszív. Igényes-e, kulturált-e, művelt-e. Az ismerősei, családja milyenek.

Pl. nekem van olyan munkatársam, akivel simán összejönnék, ha külsőre tetszene, mert teljesen normális, igényes, világlátott, művelt, kedves roma szármatású ember.

2022. aug. 9. 13:38
 35/35 anonim ***** válasza:
63%
Az én válaszaim alapján senki nem tudja , hogy van bennem .. nyilván a valóságban már az előítélet áldozata lennék , de addig ember vagyok amíg nincs hozzá arc.
2022. aug. 9. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!