Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek romával,ha ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek romával,ha ti nem vagytok azok?

Figyelt kérdés
20 éve még nem volt ennyire elterjedt szokás,nagyszüleim mindig mondták,nehogy romával kezdjek.(főleg ,hogy félig sváb származású vagyok) Most viszont egyre jobban keverednek.
2022. aug. 7. 08:37
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
80%
Nem, nem keverednek. Persze azért vannak csini cigány csajok, de már annyira el van szeparálva a magyar meg a cigány, hogy lehetetlen, hogy ne legyenek konfliktusok.
2022. aug. 7. 11:28
 22/35 anonim ***** válasza:
53%
Bizonyos feltételek mellett lehet élet képes ahogy az élet körűlményeinek kialakulása egy bolygón a mi tudásunk szerint az az ritka . Első szerintem a szocializálódás gyermekkortól kezdve kikkel barátkozott , ha magyarokkal akkor az ő szokásaikat vette át ,tehát az alap már meg van a jó úton , kik nevelték , ha nem cigányok vagy tipik cigányok sajátosan tőlük megszokott analfabéta agresszív tudatlansággal akkor megint csak pozitív a fejlődés , aztán a rokonok ha vannak is de nem áll semmilyen kapcsolatban velük az a 100% sikere annak , hogy egy emberré válik és nem a sötét oldalra az orkokhoz.
2022. aug. 7. 11:30
 23/35 anonim ***** válasza:
31%

Fordítsd is meg a kérdést: összejönnél idióta nem cigány emberrel? Erre persze sokan mondanák hogy igen, mivel a rossz tulajdonság nem kerül ki első látásra. Nem véletlenül virágzik Magyarországon a válás is, a családon belül erőszak. Rengeteg olyan ember összejön, akiknek nagyon nem kellene egymás mellett lenniük. Arra, hogy két hithűfehérnagycsaládoskeresztényősmagyar párkapcsolata rosszul fog végződni, ugyanúgy nagy esély van, minthogy ez roma ember párkapcsolata rosszul végződne. Amikor valakinek rossz tulajdonsága van, legyen az akár a munka kerülése de támogatás elvárása, vagy a másik meg nem hallgatása és bántalmazása akár szavakkal, akkor emiatt a rossz tulajdonság miatt nem jönnék össze vele. Tökre nem érdekel, hogy adott rassz mellett egy ember hány % eséllyel becsülhető rossz tulajdonságúnak, mert 1) a becslést nagyon-nagyon sokan elfogultan, pontatlanul végzik el, ergo alul vannak reprezentálva egyesek, ergo ha csak másik becslésére alapoznék, nagy fájdalom érne, 2) az átlagról alkotott elképzelés jó előjel, de az egyént sosem jellemzi, tehát ha egy ember teljesen normális és teljesen eltér a csoportjától (márpedig minden csoportban vannak kiugró esetek), akkor semmi okom nincs elhatárolódni tőle.

Ismerkedj meg vele, aztán vagy jó vagy nem. Ha jónak titulálod próbáld meg, aztán vagy működni fog vagy nem. Párkapcsolat már csak ilyen. :)

2022. aug. 7. 12:35
 24/35 anonim ***** válasza:
85%

23

Igen, csak tudod, amikor egy embercsoport tagjai számtalanszor inzultáltak már teljesen ok nélkül az utcán. Megloptak, megfogdostak, bántották a családtagjaidat és a barátaidat, alpárian viselkedtek az utcán vagy a tömegközlekedési eszközön, akkor nem túl ízléses arra kérni valakit, hogy azért n+1-edik alkalommal is ugyanolyan jóhiszeműen viszonyuljon ehhez az embercsoporthoz.

2022. aug. 7. 12:41
 25/35 anonim ***** válasza:
73%

A cigány a mi magyrasszumkhoz tartozik.

Mamám orosz és német. Apám apja magyar (bár kevert egy nép vagyunk miis) az anyja meg cigány.

Én nem jönnék össze romával, teljesen más kultúra általában. Bajom az itteniekkel nincs.

N 30

2022. aug. 7. 12:41
 26/35 anonim ***** válasza:
nagyrasszunkhoz*
2022. aug. 7. 12:42
 27/35 anonim ***** válasza:
37%

Senki nem kért, hogy jóhiszeműen közeledj hozzájuk. Látom nem olvastad figyelmesen amit írtam, mert pont kitértem erre is: az előítélet jól jön. A mondandómat sem sikerült megfogni. Nem az a lényeg, hogy egy csoporthoz jóhiszeműen közelíts, hanem az, hogy más embercsoportokhoz nem kellene jóhiszeműen közelíteni csak azért, mert ők nem romák, mert annak a csoportnak is vannak ám mocskos dolgai. A rasszizmus elleni közelem nem azt jelenti, hogy annak a rassznak a tagjait minden alól fel kell menteni, és mindenben esélyt adni nekik, és tejjel-vajjal pátyolgatni őket. Ez azt jelenti, hogy egy embert azért ítélj el és azért kerüld el, mert bántottak, alpárian viselkedtek. Ilyen pedig van jó számmal nem roma emberek között is. Én pl. személyesen több ilyen történetet ismerek, mint romáktól. Olyat is, ahol egy idióta magyar pap megütött egy gyenge nőt. Olyat is, amikor egy magyar lelkész saját frusztrációját autista gyerekén vezette le. Erre nem az a megoldás, hogy minden hitéleti embert rossznak bélyegzünk és elhatárolódunk tőlük, hanem akik így viselkednek, azokat nem istenítjük tovább. Alpárian viselkedni a magyar emberek is tudnak, emiatt nem szabad akármibe belemenni. Az előítélet nem kell végleges ítélet legyen: a romákkal is, mint minden más emberrel lehet óvatosan ismerkedni, aztán ha kellően megismerted hozhatsz végleges döntést arról, hogy jó ember-e és illik-e hozzád. És fordítva: nem roma emberrel se kötelező mindenáron megismerkedni, és sok esetben jó is lenne, ha nem tennék az emberek. Ezt pedig annak ellenére is meg lehet tenni, hogy esetleg romáknál nagyobb eséllyel lesz nem a válasz. Én ismertem egy magyar lányt, aki Tinderen minden jöttment magyar fiúval összejött, elment velük találkozni, aztán csodálkozott hogy a fiú erőszakoskodni próbálkozott mert szexelni akart. Mondandóm lényege nem az, hogy azért, mert néhány románál lehet igen a válasz, mindenáron próbálkozni kell velük. Hanem az, hogy a nem roma személyeknél néhányan figyelmen kívül hagyják azokat a dolgokat, ami miatt nem lenne szabad összejönniük, amiért nem kellene támogatni őket. Esélyt adni annak kell, aki megérdemli.

2022. aug. 7. 12:58
 28/35 anonim ***** válasza:
85%

Én nem értelek titeket , itt a gyk-sok nagy része XII kerületben lakik ahogy max képről látott romàt?

Vagy a médiából ismerték cigókat?

GWM, Győzike, Damu Roland, Lagzi Lajos, Herczeg , kis grófo stb?

Én nem tudom hogy amikor normális romát mondtok konkrétan kire asszocialtok , de pl itt Kelet Magyarországon , én nem láttam senki olyat akinek a kultúràja nem tért volna el homlok egyenest az enyèmtöl.

Ti eltudnàtok azt képzelni , hogy elmentek a párotok családjához , ahol 1 szobába laknak 5-en?

Ti eltudnàtok kèpzelni azt , hogy egy aramani kertiteses rózsaszín házba bementek , majd leültök egy olyan asztalhoz ahol akkora aramyfuxxa van a családfőnek mint a csuklotok?

Ti eltudnàtok kèpzelni azt, hogy egy elvált cigánylány gyerekeit neveljètek?

Tudjátok milyen ritka az értelmiségi cigo , akinek a szülei sem a kultúra szerint éltek ?

Tudtàtok azt is, hogy pl a cigány kultúràban a nőket nem igazán kezelik egyen rangú fèlkènt?

2022. aug. 7. 13:23
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

25 vagyok.

Itt nyugat Magyarországon az itteni romák egész jól beileszkedtek.

Akik pl Borsodól jöttek azokkal van a gond és Őket kifejezetten rühellem is.

2022. aug. 7. 13:40
 30/35 anonim ***** válasza:
73%

#29 jó mert én meg pont a kemény magból borsodból.

Akkor szerintem igy àtèrzed.

2022. aug. 7. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!