Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnetek egy sráccal akkor, ha értelmes, ad magára, nem néz ki rosszul, de szűz?
És afölött miért nem?
Tényleg érdekel a véleményed.
Attól függ mennyi idős és mennyire fogott meg. 26 éves vagyok, már most is neccesnek találom, ha valaki, soha nem volt együtt senkivel a korosztályomból. Ha nagyon megfog, ha valóban értelmesnek és értékesnek találom, akkor adnék egy esélyt a dolognak. De nehéz elhinnem, hogy valaki, aki, akár csak nagyjából kerek, 8-10 év alatt egy kósza barátnőt se talált, akivel elég ideig együtt lett volna, hogy szex legyen. Márpedig, ha olyan komoly defektje van, hogy eddig mindenki nemet mondott, akkor az nálam is kizáró tényező lesz.
Ha nálam fiatalabb, az meg azért lesz kizáró tényező.
"értelmes, ad magára, nem néz ki rosszul,"
Ennyi nekem nem elég ahhoz, hogy összejöjjek valakivel.
5, a túlsúly pl. nálam is kizáró ok. Ahogy írtam, ha minden nő nemet mondott valamiért az elmúlt 8-10 évben, akkor gyanús, hogy az nálam is kizáró ok lesz. Nem tévedtem az öcséd esetében sem. Hiába jó ember valaki, ha taszít a külseje. Sőt, önmagában az is kevés, hogy jó ember és mondjuk vonzó, volt ilyenre is példa. Hiába tetszett a külseje, hiába volt amúgy rendben, mert ettől még nem lett vonzó az, aki ő, mert olyan tulajdonságok hiányoztak, amik nekem kellenek a vonzalomhoz.
De az alap állításom tartom, ha valamiért mindenki más is nemet mondott, valószínűleg nálam se lesz igen a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!