Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnetek egy sráccal akkor, ha értelmes, ad magára, nem néz ki rosszul, de szűz?
"Egy csomó 30 as szűz férfi van! Mind defektes lenne?"
valamilyen szempontból igen. És nincs egy csomó.
A kérdező pedig nem túlsúlyos, leírása alapján jól néz ki.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Igazából, 22 éves vagyok, és egész eddig azért nem jött össze (lett volna rá több alkalmam) mert én szerelemben akartam elveszíteni.
Jártam (pontosabban járok) szórakozóhelyekre is , ismerkedek is, de nem vagyok az egyéjszakás fajta. Igazából ennyi az oka :)
Nagyon furcsállom azok a nőknek a válaszát, akik azt írták le, hogy nem adnának esélyt ez miatt és hogy ezt személyiségből rögtön le is tudják vágni, hogy ha valaki szűz. Arc nélkül, ide az oldalra le merem írni, én is szűz vagyok. De senki nem mondaná meg rólam. 33 éves vagyok és úgy érzem semmi különösebb defektem nincs, egyszerűen így alakult az életem. Igényesnek tartom magam, adok magamra, értelmesnek hiszem magam és van saját egzisztenciám, vezető pozícióban dolgozom egy multi cégnél. 20as éveimben volt egy nagyobb csalódásom, ami után ritkábban próbálkoztam, azután úgy éreztem, egyedül is remekül megvagyok. De ez nem azt jelenti, hogy defektes lennék szerintem és hogy sohasem próbálkoznék, ha adódna egy komolyabb lehetőség, ez esetben biztosan megtenném a hozzá szükséges lépéseket.
Viszont számomra tényleg furcsa és érthetetlen is, hogy ezt a nők egy része mennyire könnyelműen elítélik, miközben talán e férfiak nagy része nem is retardált, egyszerűen így alakult az életük és lehet, lenne köztük olyan, akivel meglenne a bizalom, a vonzalom, az együttműködés az otthon körül, akivel fel lehetne építeni egy új életet és új élményeket lehetne szerezni, aki kiáll melletted, és amellett, hogy a társad, talán a legjobb barátod is lenne a mindennapokban.
Persze adott esetben furcsállnám, de elfogadnám, ha egy idő után, amint szóba kerülne és kiderülne, ez miatt szakítana velem egy hölgy, de ez esetben én azt érzem, hogy ha valaki ez miatt utasít el egy amúgy normális férfit, aki csak nem ugrott bele mindenféle pillanatnyi örömökbe, amikről tudta, hogy úgysem lesznek hosszútávúak, ez esetben szerintem a nő a defektes, nem a férfi. De ez csak az én személyes véleményem.
16, biztos akad pár olyan férfi is a késői szüzek között, aki hozzád hasonlóan egyszerűen nem érez rá késztetést, hogy párja legyen. Az más kérdés, hogy az idő előrehaladtával mennyire válik rugalmatlanná a személyiség és ez mennyiben nehezíti a kapcsolatot. De ez igaz bárkire, aki felnőttként éveket, vagy évtizedeket tölt egyedül, nem a szüzességgel függ össze.
De, a tapasztalat, nem csak az enyém, hanem mindenkié akivel eddig erről beszéltem, az, hogy akinek mindig csak pár hónapos próbálkozásokra futja, vagy arra se, azokkal valami gebasz van. Biztos van egy elenyésző százalék, akiknél egyéb tényező játszik közre, de azért végig túrni a kanálist, mert lehet benne arany nyaklánc, nem tűnik kifizetődőnek.
Én ugyan nem zárkózom el teljesen, de mindenképp elővigyázatosabb lennék, ha az ismerkedés elején kiderül, hogy a pasinak eddig semmi nem jött össze. Ha már járunk és úgy derül ki, hogy a pasi korábban nem volt nővel, már nem érdekelne, hiszen jó okkal döntöttem úgy, hogy összejövök vele. Ezen az már nem változtatna, hogy mi volt korábban.
Köszönöm az értelmes hozzászólást kedves 17-es, ezzel a válasszal egyet tudok érteni veled!
16-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!