Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire kockázatos összejönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kockázatos összejönni egy ilyen nővel?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem pár hete egy nővel, nagyon csinos, okos, túl tökéletes. Ő 30 éves én 33. De van két gyereke , 2 és 6 éves, két külön apukától. Mindkettőnél a születés előtt nem sokkal hagyta őt el az apa. Legalábbis ő ezt mondja. Egy ilyennél azt mondom, ez nagy szemétség, de az fura, hogy mindkét esetben ez történt. Ő azt állítja, egyik férfi sem akarta a gyereket, és lelépett persze a gyerektartást mindketten fizetik. Ja, és azt is közölte, hogy ő szeretne még egy harmadikat majd. Ti belemennétek vagy ez nagyon red flag?
2022. aug. 11. 21:59
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
90%
Hát ezt neked kell tudnod! Te szerinted nem találnál jobbat? Miért nem nézegeted még pár hétig, randizgassatok, és nézd meg hogy tényleg ő e "maga a tökély". De szerintem nem... Gondolhatod, muszáj tunningolnia magát hogy ilyen "karakterisztikával" valami jó pasit kifogjon a két gyerekéhez.
2022. aug. 11. 22:04
 2/39 anonim ***** válasza:
83%
És ha nem akartak gyereket annyi felelőssége nincs, hogy védekezzen? Tényleg annyira okos lehet.... ja, nem.
2022. aug. 11. 22:05
 3/39 anonim ***** válasza:
87%
Rendkívül veszélyes. A legrosszabb ami történhet, hogy megint teherbe esik és ez alkalommal tőled. Bekamuzza, hogy szedi a fogamzásgátló tablettát vagy kiszedi a kukából a kotont és teherbe ejti magát.
2022. aug. 11. 22:06
 4/39 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nagyon kockázatos. A pasik is milyenek lehettek.....
2022. aug. 11. 22:14
 5/39 anonim ***** válasza:
96%

Kerüld az ilyent! Az én exemel is meg volt beszélve,hogy szedi a fogamzásgátlót, és késöbb vállalunk gyereket, ha lesz munkahelye.Erre ő sunyin abbahagyta.

Valószínűleg ez a nő is így szerette volna megfogni a pasit.

2022. aug. 11. 22:16
 6/39 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy kihagynám!

A gyermekvállalás 2 felelős felnőtt döntése, amit írtál nagyon igaz, 1x megtörténhet, hogy valaki rosszul választ, de akár az is, hogy egy hosszú kapcsolat tönkre megy de az hogy ő már 2 gyereket szült így, hogy még csak nem is volt vele az exe szüléskor az azt feltételezi, hogy ész nélkül felcsináltatja magát azzal, aki szembe jön, aztán várja a csodát.

2022. aug. 11. 22:19
 7/39 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon gyanús. Valamit tuti rejteget. Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az nem is igaz.
2022. aug. 11. 22:20
 8/39 anonim ***** válasza:
85%

Minek neki egyedul 3. gyerek?

Még a c.gányok se hülyék ennyire.

2022. aug. 11. 22:20
 9/39 anonim ***** válasza:
78%
Tényleg okos lehet,szanalom a nő, cigány putris 🤣🤣🤣
2022. aug. 11. 22:28
 10/39 anonim ***** válasza:
100%
Semmi felelősségtudat nincs benne. És ez jellemző lehet rá az élet minden területén, ha pont a gyerekvállalásnál tapasztaltad meg.
2022. aug. 11. 23:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!