Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ronda nőként végleg le kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda nőként végleg le kellene mondanom a pártalálásról?

Figyelt kérdés

Írtam már ki pár kérdést ezzel kapcsolatban régebben, és a netes társkeresést javasolták, amit előtte valóban nem próbáltam, és ódkoztam is tőle kicsit, de élőben nulla sikerem volt eddig, csupa negatív visszajelzést kaptam a külsőmre. Hát, most 1-2 hónapon keresztül kísérleteztem az online ismerkedéssel, bár nem fényképes társkeresőn, hanem egy "beszélgetős" oldalon, ahol minden esetben valamilyen szintű ismeretség/szimpátia után küldtem csak képet. Chateltem átlagosnak mondható férfiakkal, átlag alattiakkal és kifejezetten előnytelen külsejűekkel is, akiknek még sosem volt dolguk nővel. Minden esetben ugyanaz volt az eredmény:

1. Látatlanban: a személyiségem vonzó, jó velem beszélgetni, szívesen megismertek volna jobban.

2. Egész alakos arc nélküli kép után: volt, akinél még belefért volna, de a többség lelkesedése alábbhagyott.

3. Arckép után: a kevésbé rendesek ghostoltak, a rendesebbek azért barátságot el tudtak volna képzelni velem.

Akkor ez így ennyi volt? Vagy van még valami, amit meg lehetne kísérelni? Más ronda nők hol ismerkedtek meg a párjukkal?

2022. aug. 11. 11:42
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
28%

30 kamu az egész ne dőljetek be.

"átlag alattiakkal és kifejezetten előnytelen külsejűekkel is, akiknek még sosem volt dolguk nővel." hát az ilyen pasi mondana nemet egy akármilyen nőre? De az is hihetetlen hogy ő ilyen pasiknál próbálkozott.

Egynőnek mindig van lehetősége.Max nem a jó pasiknál és ez a gondja a legtöbb nőnek nem az hogy nincs ha nemaz hogy nincs jó.

Nem értem mindek írkál ki kamu kérdést sőt ahogy írta kérdéseket nincs poénos oldal csak ez

2022. aug. 13. 09:15
 32/32 anonim ***** válasza:
0%
Szivesen kinyalnálak, ha gondolod. 36F
2022. aug. 14. 00:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!