Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda nőként végleg le kellene mondanom a pártalálásról?
Írtam már ki pár kérdést ezzel kapcsolatban régebben, és a netes társkeresést javasolták, amit előtte valóban nem próbáltam, és ódkoztam is tőle kicsit, de élőben nulla sikerem volt eddig, csupa negatív visszajelzést kaptam a külsőmre. Hát, most 1-2 hónapon keresztül kísérleteztem az online ismerkedéssel, bár nem fényképes társkeresőn, hanem egy "beszélgetős" oldalon, ahol minden esetben valamilyen szintű ismeretség/szimpátia után küldtem csak képet. Chateltem átlagosnak mondható férfiakkal, átlag alattiakkal és kifejezetten előnytelen külsejűekkel is, akiknek még sosem volt dolguk nővel. Minden esetben ugyanaz volt az eredmény:
1. Látatlanban: a személyiségem vonzó, jó velem beszélgetni, szívesen megismertek volna jobban.
2. Egész alakos arc nélküli kép után: volt, akinél még belefért volna, de a többség lelkesedése alábbhagyott.
3. Arckép után: a kevésbé rendesek ghostoltak, a rendesebbek azért barátságot el tudtak volna képzelni velem.
Akkor ez így ennyi volt? Vagy van még valami, amit meg lehetne kísérelni? Más ronda nők hol ismerkedtek meg a párjukkal?

#24:
És milyen véleményeket kaptál?
Mit mondtak, mit változtass magadon?
Elmondták, hogy mi nem tetszett nekik?
Segítettek neked?
Nők kedvesek voltak, nem mondtak negatívumot.
Férfiaktól sem kaptam direkt kritikát, de írtam feljebb, hogy "furának, érdekesnek" nevezték az arcomat. Volt, aki szerint öregnek nézek ki. "Nincs nagy baj vele igazából", ez volt a leggyakoribb visszajelzés az arcomra és a testemre is, csak senkinek nem tetszett.

Kérdező, tudod mi lehet a baj?
Szerintem nagyon sok múlik, hogy te mennyire vagy rendbe magaddal. Most itt nyilván nem a képküldésre gondolok, ott megint nagyon sok minden számít =láttam már olyat, hogy élőben valaki gyönyörű, képeken meg előnytelen, vagy életben előnytelen, képeken gyönyörű.
Nos, mondok egy példát. 27/N vagyok. Engem is piszkáltak, mert karakteres arcom van. Nem mondanám csúnyának, inkább úgy fogalmaznék, hogy Apám vonásait örököltem Anyukám helyett, sokkal markánsabb, férfiasabb vonásaim vannak. Volt, hogy random idegen szólt oda az utcán, hogy de csúnya vagyok. Ebből következett, hogy akárhova mentem (én is megyek koncertre, kocsmákba, stb), a testbeszédemből is látszik, hogy "szorongok", rosszul érzem magamat, valami nem okés. Nehezen állom a szemkontaktust, lehajtom a fejemet, befordulok vonaton a fal felé, stb. Csupa olyan jel, ami azt mutatja, nem vagyok nyitott. Egyik tanórán pedig kiderült egyetemen, hogy az egyik csaj érezte, hogy én mennyire szorongok.
Ellenpélda: Volt egy időszak az életemben, amikor teljesen rendben voltam magammal lelkileg. Minden ment, karrier, barátok, és a pasik is jöttek rám. Néztek az utcán, és l*szartam ki mit gondol. A barátok is dicsértek, hogy egyszerűen árad belőlem az energia. De nem eltettettem, hanem tényleg áradt.
Mit akarok mondani? Hogy nagyon fontos, hogy belül amúgy hogy vagy. Láttam én már "nagyon csúnya" embert jól kinéző párral.
A külső, bár fontos, egyáltalán nem meghatározó. Mára már azt mondják az emberek (új közegbe kerültem, elkezdtem edzeni, sminkelni, stb), hogy szép vagyok, mégsincs pasim, mert a szorongás sajnos most más miatt, de erősen árad belőlem.

Nem lehet, hogy az arcod inkább karakeres? Vegyük pl. Jesdica Chastsin-t vagy Eva Green-t. Sokan csúnyázzák őket, pedig szerintem inkább karakteresek.
(De mondhatnám Maisy Williams-t is.)

Hány év körül vagy?
Mennyivel tűnsz fiatalabbnak, idősebbnek a korodnál?
Mi az, ami furcsa az arcodon? Nagy az orrod, füled?
A nem annyira szerencsések a 30-as éveik második felében elkezdenek "nénisedni", de akkor már nem annyira nehéz. Mondjuk ez genetika és életvitel függvénye, de azért látszik hogy egy kicsit megrogynak.

Szia!
Szívesen megismernélek bár hasonló cipőben járó pasi vagyok.
Teljesen megértem ha nem jövök be,viszont kíváncsi lennék a véleményedre rólam.Esetleg min kellene változtatnom. Szerintem rosszul nem járnánk az ismerkedéssel "legrosszabb"esetben beszélgettünk,jobb esetben barátra leltünk,ideális esetben társra találtunk.
Fotót,nevet stb csak hosszabb ismerkedés után biztosítok.
Ezt el küldöm privátban is.
Remélem nem ugratásnak szánt kérdés vagy hasonló.
Amennyiben nem válaszolsz minden jót!
Válasz:nem kell lemondanod semmiről,míg élek remélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!