Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda nőként végleg le kellene mondanom a pártalálásról?
Írtam már ki pár kérdést ezzel kapcsolatban régebben, és a netes társkeresést javasolták, amit előtte valóban nem próbáltam, és ódkoztam is tőle kicsit, de élőben nulla sikerem volt eddig, csupa negatív visszajelzést kaptam a külsőmre. Hát, most 1-2 hónapon keresztül kísérleteztem az online ismerkedéssel, bár nem fényképes társkeresőn, hanem egy "beszélgetős" oldalon, ahol minden esetben valamilyen szintű ismeretség/szimpátia után küldtem csak képet. Chateltem átlagosnak mondható férfiakkal, átlag alattiakkal és kifejezetten előnytelen külsejűekkel is, akiknek még sosem volt dolguk nővel. Minden esetben ugyanaz volt az eredmény:
1. Látatlanban: a személyiségem vonzó, jó velem beszélgetni, szívesen megismertek volna jobban.
2. Egész alakos arc nélküli kép után: volt, akinél még belefért volna, de a többség lelkesedése alábbhagyott.
3. Arckép után: a kevésbé rendesek ghostoltak, a rendesebbek azért barátságot el tudtak volna képzelni velem.
Akkor ez így ennyi volt? Vagy van még valami, amit meg lehetne kísérelni? Más ronda nők hol ismerkedtek meg a párjukkal?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!