Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ronda nőként végleg le kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda nőként végleg le kellene mondanom a pártalálásról?

Figyelt kérdés

Írtam már ki pár kérdést ezzel kapcsolatban régebben, és a netes társkeresést javasolták, amit előtte valóban nem próbáltam, és ódkoztam is tőle kicsit, de élőben nulla sikerem volt eddig, csupa negatív visszajelzést kaptam a külsőmre. Hát, most 1-2 hónapon keresztül kísérleteztem az online ismerkedéssel, bár nem fényképes társkeresőn, hanem egy "beszélgetős" oldalon, ahol minden esetben valamilyen szintű ismeretség/szimpátia után küldtem csak képet. Chateltem átlagosnak mondható férfiakkal, átlag alattiakkal és kifejezetten előnytelen külsejűekkel is, akiknek még sosem volt dolguk nővel. Minden esetben ugyanaz volt az eredmény:

1. Látatlanban: a személyiségem vonzó, jó velem beszélgetni, szívesen megismertek volna jobban.

2. Egész alakos arc nélküli kép után: volt, akinél még belefért volna, de a többség lelkesedése alábbhagyott.

3. Arckép után: a kevésbé rendesek ghostoltak, a rendesebbek azért barátságot el tudtak volna képzelni velem.

Akkor ez így ennyi volt? Vagy van még valami, amit meg lehetne kísérelni? Más ronda nők hol ismerkedtek meg a párjukkal?

2022. aug. 11. 11:42
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Mi a gond az arcoddal ? Bőrhiba vagy valami más ami nem tetszik másoknak ?
2022. aug. 11. 12:14
 12/32 anonim ***** válasza:
81%

Sajnos van az a kategória amikor már csak a plasztikai műtét vagy egyéb esztétikai kezelés (pl: finomszálas kontúrterápia, lézeres kezelés, feltöltések) segít.

Sminkkel lehet "csalni", de csak addig amíg le nem mosod. Az meg előbb vagy utóbb be fog következni. Ruhát is le kell venni valamikor....

Nálad is szerintem csak az van, ami a nagy többségnél, hogy te is találhattál volna már valakit, csak neked sem tetszik "akárki".

Én sem vagyok szép, de nekem is tőlem jobban kinéző férfiak tetszenek. Lejjebb kellene adnom az igényeimet, de nem teszem meg, mert így döntöttem.

Ezért én inkább egyedül vagyok, de én már ezt megszoktam, soha nem panaszkodtam e miatt.

Olyan nincs, hogy nem kellesz senkinek, mert valakinek biztos kellenél, csak neked se mindegy, hogy ki lesz a párod.

Nem csak a szépség miatt van ez, mert van még mellette egy csomó elvárása mindenkinek, ezért nem érdemes a szépség oldalára "kihegyezni" a történetet. Ha szebb lennél sem biztos, hogy nem lenne más bajod a párkeresés során.

2022. aug. 11. 12:17
 13/32 A kérdező kommentje:

#12, nem tudom. Olyan visszajelzéseket kaptam, hogy "hát igazából nincs nagy baj vele", "kicsit fura" vagy "érdekes" az arcom. Nyilván nem akartak direkt megbántani.

#13, biztosan, csak pont nem azokkal hoz össze a sors, akiknél lenne esélyem. Én nem válogattam soha, mert nem is volt miből (értsd sose voltak érdeklődők élőben).

2022. aug. 11. 12:26
 14/32 anonim ***** válasza:
Az alakoddal mi a gond, szerinted?
2022. aug. 11. 12:30
 15/32 A kérdező kommentje:
#15, SZERINTEM semmi 😅
2022. aug. 11. 12:32
 16/32 anonim ***** válasza:
63%
Van egyedül is élet. Keress barátokat, hobbit, miegymást ami boldoggá tesz.
2022. aug. 11. 12:35
 17/32 anonim ***** válasza:
73%

#16:

Szóval csinos vagy?

Tényleg kéne egy fotó... 🤔

2022. aug. 11. 12:40
 18/32 anonim ***** válasza:
49%

Jajj…

Ez az a típus aki kő felszínes! Azért van egyedül mert átlagos nőként a adonisz herceget várja!

2022. aug. 11. 12:48
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérhetek fotót?

Nő vagyok egyébként, hátha tudok segíteni.

2022. aug. 11. 12:49
 20/32 anonim ***** válasza:
Röviden: IGEN, mondj nemet a párkapcsolatnak
2022. aug. 11. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!