Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Régóta randizni akar velem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régóta randizni akar velem, de elutasítja a program ötletemet?

Figyelt kérdés
Fent vagyok egy társkeresőn, rám írt egy férfi, hogy már többször írt nekem, de sosem kapott pozitív választ, de akkor sem adja fel, mert nagyon tetszem neki. Megmondom őszintén, nem emlékszem arra, hogy írt volna valaha. De mondom oké, legyen, talizok vele ha ilyen kitartó. Mondtam neki, hogy elmehetnénk a kedvenc éttermembe (nem drága amúgy, rgy menü kb. 4000 ft). Azt mondja, hogy inkább csak sétáljunk. De most ez mi, teperni akar elvileg, hiszen régóta meg akar ismerni és elvileg nem először ír, de képtelen elvinni egy általam választott programra? Séta, persze, nem hogy akkor legalább kávé, biztos nem mer befektetni még 1000 ft-ot sem, nemhogy többet. Bocs de ez gáz azért. Eddig minden társkeresős és személyes randim meghívott étterembe vagy kávéra vagy moziba vagy akármire, nem drága helyekre, de ő csak sétálni akar...
2022. aug. 10. 15:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Jól van lehet jó lenne az is :D De te gondolom ha a nő ajánl valami programot és neked ő nagyon tetszik, akkor nem mondod, hogy azt nem akarod csinálni, nem? (Hacsak nem valami extrém vagy hülyeség) Meg nekem úgy esett le, hogy nem akar költeni, ez egy férfitól szerintem gáz, nem golddiggerségből, de ha már az első randin nem veszel egy sütit vagy kávét vagy hamburgert, akkor később sem...
2022. aug. 10. 16:15
 12/16 anonim ***** válasza:
88%

Hát figyelj, az én véleményem az, hogy még ha egy randi is, adjuk full önmagunkat, ahogy 8 év múlva is viselkednénk. Itt jöjjenek ki az ellentétek. És ezt nem rosszból mondom, hogy nem tennék semmit, attól még tepernék. Szóval mivel meg van erről a véleményem, leírnám ezt neki, hogy az nekem nem egy ismerkedős hely. Az más ha ismerjük egymást és járunk, beülünk vacsizni és beszélgetünk. De a vacsi az nem erre van kitalálva, hogy két ember megismerkedjen a mai világban. Filmekben lehet jól néz ki hogy meginterjúztatják egymást, de ez a felállás hogy egymással szemben ültök, már pszichológiai szempontból se normális.

Szóval csak lazan mondanám, hogy sétánál jobban ki tudnánk bontakozni, akár random belökhet egy bokorba és rátaposhat a hátamra, full random dolgok történhetnek. Majd a végén beülhetünk vacsizni ha azt akar (én itt is inkabb főzés párti vagyok, de egye fene, ha be akar ülni valahova. Meg az étterembe is).

Itt win-win szituáció kell. Most kajálhatsz randi előtt is. Neked ez nyilván fura, de másnak meg nem 😀

Mondjuj ha itt kijön a gondolkozási különbség, világszemlélet akkor az első randin emiatt úgy is be fog fuccsolni az egész.

2022. aug. 10. 16:25
 13/16 anonim ***** válasza:
83%
Az első randinkat mi sem étterembe terveztük. De mivel egész naposra sikeredett, így már estefele beültünk enni, addigra már felszabadultabbak voltunk, így az is egy jó része volta randinak.
2022. aug. 10. 16:29
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha üldögélni akarsz inkább sörözni, borozni menjetek valahová. Étterembe én sem mennék, plane nem menüre valami számomra ismeretlen helyre. És nem a pénz miatt, egyszerűen a kajálás és a mozi nem első randis program.

Szintén nő vagyok, de egy ilyen dumára hogy már többször írtam neked, jaj, nem adom fel, gyere el velem randizni nekem megszólalna a veszcsengo a fejemben, egyáltalán nem mennek vele sehová.

2022. aug. 10. 17:07
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a te hozzáállásod is fura, Kérdező...

Kicsit úgy jön ki, hogy egy számodra full idegen emberrel szemben gyakorlatilag elváráshalmazt állítasz fel. Anyagiakról beszélsz, meg arról, hogy te mit akarsz, az érzelmi részével nem foglalkozva.

Ha férfi volnék, nálam felejtős lennél, őszintén szólva...

2022. aug. 10. 22:02
 16/16 anonim ***** válasza:
77%
#11: tényleg nem érzed a különbséget a között, hogy meghivatod magad valamire vagy magától hív meg valamire?
2022. aug. 10. 22:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!