Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Régóta randizni akar velem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régóta randizni akar velem, de elutasítja a program ötletemet?

Figyelt kérdés
Fent vagyok egy társkeresőn, rám írt egy férfi, hogy már többször írt nekem, de sosem kapott pozitív választ, de akkor sem adja fel, mert nagyon tetszem neki. Megmondom őszintén, nem emlékszem arra, hogy írt volna valaha. De mondom oké, legyen, talizok vele ha ilyen kitartó. Mondtam neki, hogy elmehetnénk a kedvenc éttermembe (nem drága amúgy, rgy menü kb. 4000 ft). Azt mondja, hogy inkább csak sétáljunk. De most ez mi, teperni akar elvileg, hiszen régóta meg akar ismerni és elvileg nem először ír, de képtelen elvinni egy általam választott programra? Séta, persze, nem hogy akkor legalább kávé, biztos nem mer befektetni még 1000 ft-ot sem, nemhogy többet. Bocs de ez gáz azért. Eddig minden társkeresős és személyes randim meghívott étterembe vagy kávéra vagy moziba vagy akármire, nem drága helyekre, de ő csak sétálni akar...
2022. aug. 10. 15:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%
Első randira én se mennék étterembe. A séta közben meg nyilván lesz fagyis vagy cukrászda stb.
2022. aug. 10. 15:17
 2/16 A kérdező kommentje:
Én mentem már sokszor
2022. aug. 10. 15:19
 3/16 anonim ***** válasza:
85%

meg akarod hívatni magad ebédre? 😂

sétálás közben jobban lehet beszélgetni, ismerkedni

2022. aug. 10. 15:19
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
Más ha ő hív meg és más ha meghivatod magad. Ez így nekem fura
2022. aug. 10. 15:25
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Figyu, én is megengedhetem magamnak egy csajnál teperésként egy 100k-s éttermet is, nyilván megütne de belefér. De egy 2000 forintosba se vinném el, mert vacsi közben csak ültök, egymást nézitek és beszéltek (evés közben!!). Nem valami guszta, hogy úgy peóbálsz szavakkal imponálni miközben eszed a bolognait.

Én is a rendes peogramok híve vagyok, séta az első számú randi peogram egy parkban.

2022. aug. 10. 15:26
 6/16 A kérdező kommentje:

#5 Lehet szépen is enni :D Meg én olyankor nem folyton eszem, megállok, beszélgetek stb.

Nem tudom, itt gyakorin úgy látszik a séta nyerőbb, de a való életben maguktól ajánlják fel a kaját, vagy engem kérdeznek mihez lenne kedvem és szó nélkül belemennek. Minden kapcsolatom első randija eddig "költős" volt.

2022. aug. 10. 15:35
 7/16 anonim ***** válasza:
75%
Valószínűleg egyszer sem írt neked, azért nem emlékszel, viszont némi nyomást helyezve rád megpróbál egy 0 büdzsés randit kicsikarni.
2022. aug. 10. 15:43
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
nem értem miért várod el, hogy meghívjon ebédelni. Ha tényleg csak enni szeretnél, akkor azt mondanád, hogy saját fogyasztásunkat fizetjük, de nem, nem ezt akarod. Kb azt mondod, hogy, fizessen az idődért. Ez nem OK.
2022. aug. 10. 15:50
 9/16 anonim ***** válasza:
78%

4 rongy egy qrva menüre Magyarországon drága...

Egyszer egy csávó nagyon erőltette az ebéd meghívást,amire mondtam, hogy egy kávé még oké, de több nem. Ki is derült másik platformon, hogy ronda, mint a bűn. Ahol Meg ismerkedtünk, olyan kép volt róla, amin nem sok látszik rajta... Persze, a bemutatkozó szöveg is luxus volt, csak nagyon tepert, így lett, platform csere, ahol ért is a nem éppen pozitív meglepetés.

2022. aug. 10. 16:06
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

#6 dehogy lehet 😀 A legjobb amikor bekapsz egy jó kis csirkefalatot és akkor kérdez valamit 😅 nah, én offolom ezeket. Meg egy vacsi valljuk be, nem túl kreatív randi. A sétánál meg hogy merre kavarogtok, ültök le, felpattanhattok egy bringára, rollerre, leülhettek a Dunaparton... Nem tudom, szerintem nem a gyk közösség a sétálós, minden ismerősöm a kinti prograkokért van oda. Mozit se értem hogy azt miért kell? 😀

Inkább gyere el velem randizni, megmutatom hogy sokkal izgalmasabb.

2022. aug. 10. 16:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!