Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta randizni akar velem, de elutasítja a program ötletemet?

meg akarod hívatni magad ebédre? 😂
sétálás közben jobban lehet beszélgetni, ismerkedni

Figyu, én is megengedhetem magamnak egy csajnál teperésként egy 100k-s éttermet is, nyilván megütne de belefér. De egy 2000 forintosba se vinném el, mert vacsi közben csak ültök, egymást nézitek és beszéltek (evés közben!!). Nem valami guszta, hogy úgy peóbálsz szavakkal imponálni miközben eszed a bolognait.
Én is a rendes peogramok híve vagyok, séta az első számú randi peogram egy parkban.
#5 Lehet szépen is enni :D Meg én olyankor nem folyton eszem, megállok, beszélgetek stb.
Nem tudom, itt gyakorin úgy látszik a séta nyerőbb, de a való életben maguktól ajánlják fel a kaját, vagy engem kérdeznek mihez lenne kedvem és szó nélkül belemennek. Minden kapcsolatom első randija eddig "költős" volt.

4 rongy egy qrva menüre Magyarországon drága...
Egyszer egy csávó nagyon erőltette az ebéd meghívást,amire mondtam, hogy egy kávé még oké, de több nem. Ki is derült másik platformon, hogy ronda, mint a bűn. Ahol Meg ismerkedtünk, olyan kép volt róla, amin nem sok látszik rajta... Persze, a bemutatkozó szöveg is luxus volt, csak nagyon tepert, így lett, platform csere, ahol ért is a nem éppen pozitív meglepetés.

#6 dehogy lehet 😀 A legjobb amikor bekapsz egy jó kis csirkefalatot és akkor kérdez valamit 😅 nah, én offolom ezeket. Meg egy vacsi valljuk be, nem túl kreatív randi. A sétánál meg hogy merre kavarogtok, ültök le, felpattanhattok egy bringára, rollerre, leülhettek a Dunaparton... Nem tudom, szerintem nem a gyk közösség a sétálós, minden ismerősöm a kinti prograkokért van oda. Mozit se értem hogy azt miért kell? 😀
Inkább gyere el velem randizni, megmutatom hogy sokkal izgalmasabb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!