Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire érték manapság ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire érték manapság ha egy 37 éves fiú szűz még, milyen esélyekkel indul a nők terén?

Figyelt kérdés

Régen próbálkoztam a nőknél de 3 szor visszautasítottak, így nem ismerkedtem, nem is nagyon értem rá, szüleimmel barátaimmal testvéremmel voltam, valamint a munkámmal voltam elfoglalva.

De most már így 37 évesen jó lenne egy barátnő, feleség, családalapítás, jó lenne egy olyan nő aki tapasztalt és beavatni engem dolgokba.

Nyilván fontos a külső aki azt mondja nem az hazudik

2022. aug. 10. 08:51
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
94%

Ezt az érték dolgot fejezzétek már be. Nőknél sem érték a szüzesség. Egy nő sem indul jobb eséllyel csak azért, mert szűz, max egy nagyon önbizalom hiányos pasinál, vagy tinikorban, legkésőbb 18 éves korig.

Nem tudom, te hogyhogy nem tudtál összeszedni még egy alkalomra se senkit mondjuk 22 éves korodig bezárólag. Engem is sokszor visszautasítottak már, mégsem adtam fel, nem tetszhetek mindenkinek, de sokaknak igen.

Én biztos nem akarnék egy közel negyven éves szüzet. A film vicces volt, a valóságban ez gáz.

2022. aug. 10. 09:34
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Itt az ideje megtérned. :) Ateista vagy vagy materialista? Az ateista hihet valami spirituálisban, csak a személyes Istenben, vallásokban nem vagy foglalkoztatja. A materialista az, aki szerint nincs lélek vagy bármi azon túl, amit tapasztalni lehet az érzékszerveinkkel vagy műszerekkel. Ha nem zárkózik el mereven egyikőtök sem, nem hülyézi le a másikat, tök jókat tudnátok hitvitázni, amiből még szerelem is lehet és valami közös álláspont.
2022. aug. 10. 09:38
 13/35 anonim ***** válasza:
95%
A szüzesség nem érték, csak egy állapot.
2022. aug. 10. 10:15
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha 37 évesen "fiú" vagy, akkor mikor kezdenél el férfiként hivatkozni magadra? :D
2022. aug. 10. 10:27
 15/35 anonim ***** válasza:
96%
Ne szaporodj kérlek, így is fejletlen az emberek jó nagy hányada.
2022. aug. 10. 11:35
 16/35 anonim ***** válasza:
14%

11! Meglepödnèl mennyi de mennyi 30as férfi van, aki szüz! Meg merem kockáztatni, hogy akár 10% is lehet az arány és nem azért mert látens melegek, mielött azt hiszed. A kérdezö esete egyáltalán nemolyan ritka mint gondolnád.

Ha látsz egy visszahúzódobb nem túl jól kinézö mondjuk 35 évesfickót az jó eséllyel nem volt növel. Tudom fura, csak ezt az érintettek nem szeretik reklámozni, te meg nem tudod elképzelni úgy tünik.

2022. aug. 10. 11:47
 17/35 anonim ***** válasza:
63%

16

Azt elhiszem, hogy van ilyen, de kizárt, hogy ne legyen valamilyen defekt az illetővel. AKi 20 év alatt egy kósza numerát nem tud vagy nem akar összhozni, azzal valami nagy-nagy gáz van.

2022. aug. 10. 11:51
 18/35 anonim ***** válasza:
96%

#11 vagyok

#16 Én tudom, hogy vannak ilyenek. Ismerek gyerekkorom óta egy srácot, ő most 33 éves, 140 kg, baráti nincsenek, nőt még nem látott meztelenül, az anyjával él, aki nem tudja kidobni, néha van alkalmanként munkája, de állandóan kirúgják, az anyja kénytelen fizetni a hiteleit... Igen elhiszem hogy ő szűz, de ez nem véletlenül, egyértelműen defektes a pali.

2022. aug. 10. 12:04
 19/35 anonim ***** válasza:
41%
Rengeteg 30 as szűz van. Legtöbbnél a külseje a ok okozója.
2022. aug. 10. 13:04
 20/35 anonim ***** válasza:
70%
Rengeteg 30 as szűz van. Legtöbbnél a belso a ok okozója.
2022. aug. 10. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!