Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érték manapság ha egy 37 éves fiú szűz még, milyen esélyekkel indul a nők terén?
Figyelt kérdés
Régen próbálkoztam a nőknél de 3 szor visszautasítottak, így nem ismerkedtem, nem is nagyon értem rá, szüleimmel barátaimmal testvéremmel voltam, valamint a munkámmal voltam elfoglalva.
De most már így 37 évesen jó lenne egy barátnő, feleség, családalapítás, jó lenne egy olyan nő aki tapasztalt és beavatni engem dolgokba.
Nyilván fontos a külső aki azt mondja nem az hazudik
2022. aug. 10. 08:51
1/35 anonim 

válasza:

Mégis miért lenne érték a szűzesség bármilyen korban?
2/35 anonim 

válasza:

Szerintem még éretlen vagy. Várj 40-45 éves korodig a csajozással, és mindenképp maradj addig szűz! Ez érték!
3/35 anonim 

válasza:

1 Ugyanezt mondtam legutóbb egy csajnak. Igaz 15 volt.
4/35 anonim 

válasza:

Semennyire...gáz vagy. Semmi tapasztalatod, majs egy nőtől várod hogy beavat? Jó vicc.
5/35 anonim 

válasza:

Őszintén ? Semennyire! Egy férfi útja nagyon nem erről szól! Nem vagy a helyeden!
6/35 anonim 

válasza:

Eleve kevés eséllyel indul, aki 20-22 év felett fiúként hivatkozik magára.
7/35 A kérdező kommentje:
5. Mit csináljak akkor?
2022. aug. 10. 09:05
8/35 acelsziv 

válasza:

Beállhatnál szerzetesnek. Ott érték a szüzesség.
9/35 A kérdező kommentje:
Az a baj igen lenne csinos nő aki akarna és nagyon jól néz ki és lenne velem csak ő sajnos vallásos és én meg ateista így nem működne hosszútávon
2022. aug. 10. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!