Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti nőnek számítotok így is?
2-es!
Nem a társadalommal van a gond? Ne röhögtess már!
3#
Ki kell ábránditsalak. Nem azzal van a gond. Más is boldogul a társadalomban. Nekik hogy megy?
Én 21 évesen heti 20 órás diákmunkában megkerestem a havi 500 nettót, NŐKÉNT (ami ugye a munkapiaci lehetőségeimen erősen rontó tényező), nehogy már egy férfi ne tudja ugyanezt nyújtani. Már 16 évesen saját lakást vettem kp-ra, amit a nyári munkáim alatt spóroltam össze, és szalonúj BMW-vel jártam Budapest utcáit 17 éves koromtól kezdve. Nehogy már egy FÉRFINEK, akinek azért tudjuk, hogy sokkal jobb lehetőségei vannak a munkaerőpiacon, ez nehézséget okozzon.
Amúgy szerintem is a társadalommal van a gond. Tuti, hogy nem az emberek tehetnek az egyéni boldogulásukért. Mégis, hogy lehetne valaki felelős a SAJÁT sikereiért? Hagyjuk már. A kormány az oka ennek is. Meg a CSOK.
5-ös!
Én meg 6 évesen a pöcsömmel törtem a diót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!