Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az introvertált férfiak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az introvertált férfiak egy nőnek sem kellenek?

Figyelt kérdés
De bezzeg forditva az már más lenne igaz?
2022. aug. 9. 10:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
#2 és #13 vagyok, igen, aki nem tesz ellene, azt nem tudom sajnálni. Például exem is elvolt így, inkább naponta elmondta, hogy ő depressziós, meg utálja az embereket, meg iNtRoVeRtÁlT, de semmit nem tett. Az anyja kedvéért járt pszichológushoz, amikor összejöttünk, akkor már két éve, de nem javult semmit. Azért ha két évig minden héten egyszer szakember segítségét veszed igénybe, akkor nem ott tartasz, mint ahol ő tartott. Szimplán csak nem akart gyógyulni, mert ő elvolt azzal, hogy minden baja van, az élet szar és kész, az emberek f.aszok, ő az istenkirály, meg az intro (ami még mindig nem a szocfób szinonimája). Az ilyennek nem való társ, mert csak lehúzza. Én életvidám voltam, de miatta én is borúsan láttam a világot, amíg nem szakítottunk.
2022. aug. 10. 10:00
 22/23 anonim ***** válasza:
61%

Tapasztalaptból mondom én is, hogy az ilyen """introvertált""" emberek hihetetlenül elszívják a párjuk életkedvét. Amikor egy szűk és egyébként abszolút barátságos társaságban nagyritkán sem lehet megjelenni vele, mert világfájdalmas arccal egyedül gubbaszt a sarokban, amikor strandra nem lehet kimenni, mert ott vannak EMBEREK, amikor nőként mindig mindent nekem kell elintézni, még az utcán is ki kell kerülni a forgalmasabb részeket... És ezt még csak nem is egy orvoslásra váró problémaként éli meg, hanem felsőbbrendűnek, mélyebbnek és komolyabbnak gondolja magát minden """felszínes""" extrovertáltnál... Nos igen, az a szardarab kategória.

Mondom ezt úgy, hogy én introvertált vagyok. Szeretem az egyedüllétet, szeretek kettesben lenni a párommal, nem igénylem, hogy naponta kimozduljak és folyamatosan pörögjek, de úristen... Még egyszer egy szocfóbiás energiavámpírral az életben soha.

2022. aug. 10. 10:22
 23/23 anonim ***** válasza:
22-es. Te vagy az introvertált, az exed, meg ahogy írtad, egy szocfóbiás energiavámpír.
2022. aug. 10. 22:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!