Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az introvertált férfiak egy nőnek sem kellenek?
Tapasztalaptból mondom én is, hogy az ilyen """introvertált""" emberek hihetetlenül elszívják a párjuk életkedvét. Amikor egy szűk és egyébként abszolút barátságos társaságban nagyritkán sem lehet megjelenni vele, mert világfájdalmas arccal egyedül gubbaszt a sarokban, amikor strandra nem lehet kimenni, mert ott vannak EMBEREK, amikor nőként mindig mindent nekem kell elintézni, még az utcán is ki kell kerülni a forgalmasabb részeket... És ezt még csak nem is egy orvoslásra váró problémaként éli meg, hanem felsőbbrendűnek, mélyebbnek és komolyabbnak gondolja magát minden """felszínes""" extrovertáltnál... Nos igen, az a szardarab kategória.
Mondom ezt úgy, hogy én introvertált vagyok. Szeretem az egyedüllétet, szeretek kettesben lenni a párommal, nem igénylem, hogy naponta kimozduljak és folyamatosan pörögjek, de úristen... Még egyszer egy szocfóbiás energiavámpírral az életben soha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!