Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az introvertált férfiak egy nőnek sem kellenek?
Mivel introvertált vagyok, nem bírnék elviselni egy extrovertált pasit, szóval nekem ALAP, hogy a párom is intorvertált.
N
#2 vagyok, egyébként nekem 18 évesen volt egy barátom, aki azt mondta, hogy ő introvertált. Először találkoztam ezzel a szóval. Nos ő inkább szocfób volt. Általában lakásban, főleg inkább nála kellett találkoznunk. Ha mégis mentünk boltba, étterembe, nekem kellett beszélnem, foglalást intéznem. Egyedül alig mert csinálni valamit. El kellett kerülni azokat a helyeket, ahol emberek vannak. Ilyet mondott, hogy "gyűlölöm az embereket, azt érdemlik csak, hogy kinyalják a seggem". Sokat hiányzott a suliból, mert egyszerűen csak nem volt kedve emberek között lenni. Minden hónapban egy hét hiányzás, majdnem évet is kellett ismételnie. Strand, szórakozóhely, kocsma, jégkori, ilyesmi szóba sem jöhetett, mint program.
Emiatt tévesen azt hittem, hogy az introvertált ilyen. Később rájöttem, hogy nem, a szociális fóbia ilyen, ami erős kezelésre szorul. Aki introvertált, az egyedül töltődik fel, nem sűrűn vágyik társas programokra, legalább is nagy társasággal. Ezzel nincs baj. Az exemmel volt baj bőven.
Kérlek ne keverjétek össze a kettőt!
"Az introvertált jó, a fóbiás szardarab nem."
Na, újra megvillan a magyarok kitűnő hozzáállása a mentális betegségekhez. Menthetetlen sötétség :D Szardarab inkább az, aki képes így illetni valakit olyasmiért, amiről nem tehet, már bocsánat. Merthogy aki küzd valami ilyesmivel, az nem tehet róla, aki viszont így beszél róluk, az szándékosan teszi, mert volt lehetősége tájékozódni és ha nem primitív sz.rházi lenne, akkor képes lenne helyén kezelni a dolgokat, és vagy konstruktív lenne, vagy legalábbis hallgatna.
Persze ez az az ország, ahol biztatják az öngyilkosságra készülő gyereket, hogy ugorjon le, de mégis minden nap elképed az ember az elemi sötétségen.
Nekem is volt szociális fóbiám, utólag én is sz@rdarabnak látom az akkori énem.
Főleg azt nézem le aki nem is próbál tenni ellene.
16
Sokan tenni sem akarnak a problémájuk ellen.
Én introvertált vagyok. Az extrovertált exemmel szarul éreztem magam.
Introvertált férfira vágyom.
16os!
Én se tehetek arról h így neveltek, hogy ilyen lett a hozzáállásom... Nincs esélyem nekem sem mást írni.
Másrészt nem a mentális beteggel van bajom, hanem aki csak vergődik emiatt, de nem kér segítséget. Az a szardarab. Aki tesz a javulásért az szerintem menő. Ő nem szardarab
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!