Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban csak a nő válogat,amig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban csak a nő válogat,amig nem talál megfelelőt,aki ugyanolyan "tökéletes" mint ő?

Figyelt kérdés
2022. aug. 8. 08:34
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
37es vagyok, nem vicceltem, tényleg, objektíven csúnya a csaj. Fiatal, de a korához képest nagyon mély ráncai vannak, olyan mint egy öreg vénlány, testalkatra még csak nem is csinos és diplomája sincs. Az exem viszont tavaly megcsinálta a doktorit, magas, Brad Pit hasonmás (kicsit túlzok, de tényleg jó pasi). Ezért írtam, hogy vannak még csodák.
2022. aug. 9. 14:03
 42/45 anonim ***** válasza:

először leírod, hogy a külső nem minden (bár fontos), és pont leszarod, hogy valakinek van-e pénze, vagy nincs, mert a legfontosabb az intelligencia, és az érzelmi érettség, meg persze, hogy az "igényeidhez mérten keresel"

majd felháborodva közlöd, hogy az exed összejött egy csúnya, tanulatlan, csóró csajjal.

ha már szóba került az érzelmi érettség, akkor ideje lenne elgondolkodnod azon, hogy miért hagyott téged ott ez a 10/10es csodaember, mert jelen esetben, ezen kívül semmi máshoz nincs közöd.

az már nem rád tartozik, hogy ő most mit csinál, és kivel.

ennél többet nem írok, mert az már csak tippelgetés lenne, de egy dologban biztos vagyok.

te attól nem fogod magad jobban érezni, hogy egy vadidegen nőt gyűlölsz, és az exed "igénytelenségén" morgolódsz.

csak zárójelben hadd tegyem hozzá, hogy gyakorin egy kicsit túl sok nőnek van/volt/lesz olyan fickója, aki bármikor elmehetne hálivudba színésznek, de csak azért nem teszi, mert 190es iqval inkább marad űrkutató, és az egyetlen valós probléma vele, hogy olyan vastag a kukija, hogy még a 24,5 centihez mérten is "aránytalan".

ideje felébredni.

2022. aug. 9. 14:33
 43/45 anonim ***** válasza:
42: igen, fontos a külső, de az nem minden. Viszont egy csúnya pasival nem jönnék össze, lehetne bármennyire intelligens. Hol látsz ebben hibát? Szerintem kár letagadni, hogy igenis megítélhető objektíven a szépség. Az már szubjektív, hogy kinek mi a szép, de meg lehet húzni a határt csúnya és szép között. Nem gyűlölöm a csajt, de pont azt mondom, hogy nem kell feladni, mert ha egy objektíven jó pasi összejön egy csúnya nővel, akkor van esély a csúnyábbaknak is a pártalálásra.
2022. aug. 9. 14:44
 44/45 anonim ***** válasza:

Hogy jobban megértsd:

átlagos pasi (azaz nem csúnya, de nem is egy Brad Pit) + intelligencia = maradhat,

átlagos pasi + buta = kuka,

jó pasi + intelligencia = főnyeremény

jó pasi + buta = kuka.

2022. aug. 9. 14:48
 45/45 anonim ***** válasza:

értelek, de azonosulni akkor sem tudok ezzel a fajta listázással.

aki ilyen szinten képes különválasztani egy embernek a külső, és belső tulajdonságait, az még nem ismerte fel, hogy ezeket a dolgokat nem lehet különválasztani.

2022. aug. 9. 14:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!