Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn miért ugyanolyan minden csaj?
Ha sokat böngészed a társkeresőt észre lehet venni, hogy a legtöbb nő kb. ugyanolyan. Van 3-4 alap típus és ezek ismétlődnek.
Ennyire nincs már személyisége a nőknek manapság?
En olyan szemmel.néztem egyszer nőket hogy erre rairna a barátom erre nem erre rá erre nem..
Es sok a r.banc (aki szexorientált képeket tesz fel tűsarkúk harisnya etc)
1. A borospohár felett merengős
2. A megrendezetten spontán (aki kb. harmincadik próbálkozásra tudja úgy megcsinálni a "spontán felugorva mosolygok a kamerába" képet, hogy az ne legyen elmosódott)
3. A "titokzatos" (csak a szeme vagy a fél arca van a szuperközeli fotón, valószínűleg túlsúlyos)
4. A luxus instamaca (Bali, Bahamák, LV-tatyó, aviátor napszemcsi)
#6: Így van. Jelentkezel statisztának is lemondasz a jogaidról. Ugyanez modellügynökségeknél. Készítenek rólad egy portfóliót, aztán az apróbetűs részben aláírod, hogy harmadik félnek szabadon átadhatják, utána meg jó esetben nem pénisznövelő reklámban vagy "Zsanett (23) a közeledben van és nagyon kiéhezett" adult hirdetésben fogod viszontlátni magad, hanem "csak" szimpla társkeresőbotként.
Persze elméletileg perelheted őket, sok sikert hozzá. Egyesek a kártyáról lehúzott pénzeiket nem tudják visszaperelni, de majd te prioritást fogsz élvezni, amikor csak egy kép miatt nyavalyogsz (feltéve, hogy nincs a rokonságodban politikus, hatósági személy vagy sztárügyvéd).
#7: Az a baj, hogy már olyan szinten van a mesterséges intelligencia, hogy még nagyon szöszmötölni se kell vele, beleszórnak egy halom képet, amit szétválogat az algoritmus, hashtegeli a kép témáját és szerkeszt hozzá valami semmitmondó profilt.
A másik, hogy ha egyszer regisztráltál és törölted magad is simán lehet, hogy a profilodat nem törlik, hanem kering még a rendszerben.
A #4-es jókat ír. Az instagrammacából van a legtöbb. Pár kiegészítés:
- a lovagló csaj (esküszöm nem értem, ezt valaki magyarázza már el, hogy miért lovagol minden 10. lány a tinderen, miközben a népességben elenyésző a lovagló lányok aránya)
- a modorosan alter/megrendezetten flegma csaj, aki valami nagyon frappáns, flegma vagy önironikus szöveget ír, amit értelmezz, ahogy akarsz. Ő az, aki felmondja a társadalmi konvenciókat, őt meg kell fejteni, benne azt kéne tisztelni, hogy nem szokványos, hanem valamiféle művésznek képzeli magát.
- a cuki kínai csaj, aki elkéri a whatsappodat és megkínál valami fantasztikus befektetési lehetőséggel
Ahogy a #4 és #9 írja.
Viszont engem már idegesít, hogy lassan minden 5. profil kamu ázsai (még sose húztam jobbra őket)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!