Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban csak a nő válogat,amig nem talál megfelelőt,aki ugyanolyan "tökéletes" mint ő?
30
Ertem. Vagyis semmivel sem konnyebb, hiaba peobalkozik be 1000, ha 1000ből 1000, mamahoteles, csoró, luzer. Nemdebár?
Ha 1000/1000 pasi nem felel meg az adott nőnek, ott azon lehet elgondolkozni, hogy milyen az az elvárási lista, és nem kéne-e valamit változtatni rajta. Nem vonnék párhuzamot azzal, ha a pasi oldalon 10/10 nem felel meg az adott pasinak. Az arányok megegyeznek, de a nagyságrendek nem.
Nem.
A férfiak is válogatnak, különben nem hagynák ott a nőket az első rossz szex után.
Kasszás ként dolgozom és sok párt látok bomba nőkkel míg a pasi az egy dagadt szar leszámítva azt hogy arcra nem rondák.
Nagyon fiataloknál szintén van ugyanez ,ilyenkor még az sem opció hogy a csávó dúsgazdag legyen.
Ilyenkor mindig elgondolkozom magamon hogy mi a frász a baj velem hogy 30 évesen nem volt még senkim.
De tudom mi az oka, nem ismer engem senki mert csak itthon vagyok , szociális szorongás is jelen van nálam ,bulizni nem voltam soha, szüleimmel élek mert albérletre sajnálom a pénzem.
a nő abban az illúzióban ringatja magát, hogy válogathat
a férfi pedig abban, hogy megszerzett egy nőt
a valóság egy kicsit más.
a valóság az, hogy mindenki a különféle lelki nyomorai ívén vesz észre egyáltalán bárki mást. lehet, hogy egy kedd délután egy nő mellett elsétál élete párkapcsolata, és még csak fel sem tűnik a nőnek a fickó. aztán 3 hónapos tinderes vergődéssel meg összekukázik magának egy olyat, aki kicsinálja.
a férfi pedig büszke, mert lehúzza a gatyáját egy ismeretlen nő. nincs mire büszkének legyen. az, a nő már lehúzta 1-2 tucat másik férfi gatyáját is.
isten hozott a valóságban.
“Egy bizonyos szint folott nem megyunk egy bizonyos szint alá”
Az igényeimnek megfelelően keresek párt, nem a tökéletes férfit.
A kinézet igenis fontos, de mindenkinek más az ízlése, stílusa. Ezen kívül az érzelmi érettséget és az intelligenciát figyelem. Az nem érdekel, hogy van-e menő kocsija/lakása/sok pénze. Ez egy bónusz lehet, de ha nem elég intelligens, akkor nem kelti fel az érdeklődésemet.
Egy dolgot viszont nem tudok megérteni. Az exem objektíven egy 10/10 pasi, és mégis egy olyan csajjal jött össze, aki se egzisztenciálisan, se kinézetben nem egy főnyeremény. Lehet, hogy jó fej, de van az a szint, hogy a jófejség nem kompenzálja a külsőt. Nem azért mondom ezt, mert féltékeny lennék (kavart már utánam több jó csajjal is), de ha ez a váratlan dolog összejött - és szerencsétlen csaj a két kezét összeteheti, hogy egyáltalán ránézett egy ilyen jó pasi, mert reálisan esélye sem lenne az ilyenre - akkor bármi megtörténhet. Vannak még csodák.
van némi ellentmondás a kis irományodban.
"Lehet, hogy jó fej, de van az a szint, hogy a jófejség nem kompenzálja a külsőt."
... úgy látszik, van az a jófejség, ami mégis.
De lehet, hogy csak annyi a tudománya az exnek és az új "csajának", hogy akad annyi érzelmi érettség és intelligencia bennük, hogy magasról tesznek a felszínes véleményekre és nem szintezik az emberi kapcsolataikat.
Ki tudja?
37 válasz......
Van egy nagyon furcsa tényező a párválasztásban, a tapasztalat. Amikor valaki megégeti magát 4-5 tökéletes alkatú gyönyörű nővel akkor nem biztos hogy hatodjára is megteszi, persze ez valamilyen szinten igaz visszafelé is. A Nők sok megcsalás után jutnak el arra szintre, hogy a kiszámíthatóságot és a megbecsülést keresik, nem kizárólag a csinos pofit. Férfiként sajnos sokkal inkább a szemünktől függünk, ha tetszik a látvány azért szinte mindenre képesek vagyunk. Ha egy nő szexuálisan vonz szinte az összes többi rossz tulajdonságára szemet hunyunk, mert így működünk, főleg fiatalon. De az a férfi aki egyszer már megégette magát, elvált, átverték, anyagilag kihasználták, ott a vér a tökeiből az agya felé áramlik és jobban megnézi mi van a smink alatt.
A mostani barátnőmben egyáltalán nem arca vagy az alkata fogott meg, egyik sem rossz, de összességében nagyon rendben van. A baráti társaságomnak mikor bemutattam nem igazán értették hogy jöhettem vele össze, mert szerintük az előző barátnőm sokkal szebb volt. Ez persze egy vélemény, de én is úgy gondolom, hogy igaz. Ellenben ahogy viselkedett velem, azzal hogy egy másik férfi miatt szakított velem azt mondtam magamban, hogy soha többet nem kezdek olyan nőkkel akik a szépségükkel hódítanak és nincs más mögötte. A szépség mulandó, az emberi értékek tartósak. Akin azt érzem, azt érezteti velem hogy szeret és ragaszkodik hozzám ott én is sokkal nyugodtabb vagyok, a korábbi barátnőim egyik sem tudta ezt az érzést kelteni bennem. A külső nem minden!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!