Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban csak a nő válogat,amig nem talál megfelelőt,aki ugyanolyan "tökéletes" mint ő?
márpedig 10ből 5 nő ezt csinálja, mint a 2000es évek elején amikor sokan dj-skedtek, mert vettek ilyen mixelő szírszart és már djnek képzelték magukat. Tucat!
Minden kornak megvan a slágere.
21
Havi szinten otthagyok 30 ezret pedis/műkörmösnél. És vepem 2 orat foglalkozik. (Láb+kéz) szorozd be, ha egy napra van mondjuk 3-4 vendége!
Igen, azt szabadon megválaszthatjuk, hogy kivel nem (sajnos szinte csak ilyen van), ebben igazad van.
Viszont én arra értettem, hogy szabadon azt nem igen tudjuk megválasztani, akivel tényleg szeretnénk, mert egész egyszerűen, ők meg minket nem választanának. Így, a közös metszet hiányában megszívtuk. És átlagos lányokról beszélek, nem tik-tok cicákról, meg átlag alatt nem arra a celeb csajra gondolok, akit előszeretettel fel szoktak hozni példának itt a gyk-n.
26
Mert szerinted, ez nőknél nem.igy van????
Nem. Ugyanis egy kapcsolat két félen múlik.
Annyi jó pasi pedig a világon nincs, hogy minden nő válogatni tudjon közülük és meg is szerezze.
28
Ha nincs megfelelo, inkabb maradok egyedul!
Szabad párválasztás van! Mindkét fél reszérol
Nem állítottam, hogy női oldalon nem így lenne. Viszont állítom, ha arányaiban a nőknél sokkal többen próbálkoznak be (persze így sokkal több vállalhatatlan figura is), mint a pasiknál, és a nagy számok törvénye alapján nagyobb valószínűséggel csúszik be olyan pasi is, aki megfelel az elvárásoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!