Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ugyanolyan itt minden kérdés?
AZt figyeltem meg, hogy nagyjáűból ugyanaz a 4-5 kérdés megy itt körbe a társkeresési problémáknál.
Összegezném.
Nők férfiak ugyanolyan mindegyik, incel, femcel, femináci. Bezzeg a másiknak van. Kigyúrt csávók, tetkós csávók, bunkó csávók, pénz kell a nőknek csak.
Tinderen mindenki bunkó. Ghosting.
Miért nem kellek senkinek?
Akkor ez azt jelenti, már megfejtettük mindenkinek a problémáját ezért nincsenek új kérdések?
6.
Régen mégis megvolt a "csak havi kétszer kérdezzük ugyanazt" - és nem óránként kétszer! És akkoriban gyomlálták az olyan kérdéseket, amik ma lazán átmennek a szűrőn ("vicces verses" figura baromságai, Balázs-percek, az incel-nyekergések, illetve az incelekbe történő random belerúgások is törlődtek volna a régebbi rendszerben kb. azonnal)
Egyik hozzászólásban én is pedzegettem az alaptípusokat.
Amúgy ez a felnőtt társkeresés különösen absztrakt, állítólag ennèl már csak az ezotéria rosszabb.
Itt automatizálni lehetne a kérdéseket , és a válaszokat is akár , de az oldal üzemeltetőinek nem lenne belőle kattintás , azaz pénze belőle.
Nekem is voltak ám elvarasaim , de rajottem hogy felesleges, ne vegyétek túlzottan komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!