Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ugyanolyan itt minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ugyanolyan itt minden kérdés?

Figyelt kérdés

AZt figyeltem meg, hogy nagyjáűból ugyanaz a 4-5 kérdés megy itt körbe a társkeresési problémáknál.

Összegezném.

Nők férfiak ugyanolyan mindegyik, incel, femcel, femináci. Bezzeg a másiknak van. Kigyúrt csávók, tetkós csávók, bunkó csávók, pénz kell a nőknek csak.

Tinderen mindenki bunkó. Ghosting.

Miért nem kellek senkinek?

Akkor ez azt jelenti, már megfejtettük mindenkinek a problémáját ezért nincsenek új kérdések?

2021. dec. 18. 10:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Azt a rengeteg értelmes kérdést kihagytad, amiből csak egy van, igaz összességében a kérdések kb 15%-át teszik ki.
2021. dec. 18. 11:05
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
Mivel adott a témakör, ezért várható, hogy a több embert érintő gyakoribb problémák fognak ismétlődni.
2021. dec. 18. 11:06
 3/14 anonim ***** válasza:
97%
Mert ugyanaz a kattant pár ember írja ki óket.
2021. dec. 18. 11:11
 4/14 anonim ***** válasza:
97%
2 hónapja nem jöttem fel, szerintem 90%-ban ugyanaz a pár ember nyafog egész nap
2021. dec. 18. 11:18
 5/14 anonim ***** válasza:
95%
Sorozatkérdezők - akik egyforma kérdéseit nem törlik. Továbbá sokunk teóriája, hogy van egy algoritmus, ami ontja a kérdéseket - ezek azok, ahol kifejtés sincs, csak egy amolyan teljesen szubjektív téma felütése, ahol tuti vita lesz, különösen, ha elhangzanak a csatára hívó szavak a különböző táborok esetén (incel, golddiger, lúzer, selejt, k...a, ribi, feminsita, bezzeg mi, bezzeg ti, pua, chad) - politika kategóriában ugyanez megy, csak ott mások a csataszavak (kommunista, náci, libsi, zsidó, fasiszta, Fidesz, ellenzék, Orbán, Gyurcsány, KariGeri, Dobrev, proli stb.)
2021. dec. 18. 11:33
 6/14 anonim ***** válasza:
94%
Jót röhögtem ezen a kérdésen a GYAKORIkerdesek.hu weboldalon. :)
2021. dec. 18. 11:50
 7/14 anonim ***** válasza:
94%
Nekem amúgy a stylusos alpha male kérdező a kedvencem. Illetve Balázs, ahogy vergődik. :D
2021. dec. 18. 11:51
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

6.

Régen mégis megvolt a "csak havi kétszer kérdezzük ugyanazt" - és nem óránként kétszer! És akkoriban gyomlálták az olyan kérdéseket, amik ma lazán átmennek a szűrőn ("vicces verses" figura baromságai, Balázs-percek, az incel-nyekergések, illetve az incelekbe történő random belerúgások is törlődtek volna a régebbi rendszerben kb. azonnal)

2021. dec. 18. 11:52
 9/14 anonim ***** válasza:
96%
Ugyanaz az alapprobléma szinte mindenkinél, csak nem akarja észrevenni szinte senki sem, ugyanakkor a válaszokat, a lehetséges megoldásokat sem.
2021. dec. 18. 14:23
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyik hozzászólásban én is pedzegettem az alaptípusokat.

Amúgy ez a felnőtt társkeresés különösen absztrakt, állítólag ennèl már csak az ezotéria rosszabb.

Itt automatizálni lehetne a kérdéseket , és a válaszokat is akár , de az oldal üzemeltetőinek nem lenne belőle kattintás , azaz pénze belőle.

Nekem is voltak ám elvarasaim , de rajottem hogy felesleges, ne vegyétek túlzottan komolyan.

2021. dec. 18. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!