Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ugyanolyan itt minden kérdés?
Figyelt kérdés
AZt figyeltem meg, hogy nagyjáűból ugyanaz a 4-5 kérdés megy itt körbe a társkeresési problémáknál.
Összegezném.
Nők férfiak ugyanolyan mindegyik, incel, femcel, femináci. Bezzeg a másiknak van. Kigyúrt csávók, tetkós csávók, bunkó csávók, pénz kell a nőknek csak.
Tinderen mindenki bunkó. Ghosting.
Miért nem kellek senkinek?
Akkor ez azt jelenti, már megfejtettük mindenkinek a problémáját ezért nincsenek új kérdések?
2021. dec. 18. 10:58
11/14 anonim válasza:
10.
Azért a politika versenyre kelhet az ezotériával is. Ott az a gyűlölködés, egymás köpködése, félinformációs csúsztatás, elvakult kiabálás még szörnyűbb ennél a kategóriánál is.
12/14 anonim válasza:
Én is a napokban gondolkoztam, hogy régebben azért több értelmes és változatosabb kérdés volt.
13/14 anonim válasza:
7.
Az, aki minden heten megkerdezi, hogyan novelheti a sex market value-at, a sexy holgyek koreben?
14/14 anonim válasza:
Gyakran kérdezik ugyanazt a GYAKORIkérdések oldalon? Hűha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!