Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Úgy általában mit várnak el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy általában mit várnak el a nők egy 40-es férfitől , ha párkapcsolatot szeretne?

Figyelt kérdés
2022. aug. 7. 10:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:
100%
Plusz az 5 év alatti autó is elvárás. Jesszus. :D
2022. aug. 8. 09:14
 62/79 anonim ***** válasza:

16, 17, 26, 27, 29, 32, 33, 40, 51, 53, 55, 56, 59, válasz az enyém volt.

Itt Magyarország ezen részén nem nagy elvárás az enyém.

Mivel a legtöbb ilyen kérdés azért van mert a nők a pénzre mennek automatikusan erre válaszolnak sokan (az anyagiakra).

De hogy írjak mást is, az is egy belső tulajdonság, h az ember milyen életét biztosít magának. Egyszer voltam olyannak, aki nem keresett jól és rá is ment a kapcsolat. Mer Én se tartok el senkit ahogy engem se kell.

Fontos, h törekedjen arra, h jobban éljen, de sokba ennyi ambíció nincs. Pedig nem kell diploma se. Én is elvoltam gyárba, de tettem eleget azért, h ne maradjak ott és jobb legyen az életem.

Az autót előnyként írtam, exemnek se volt pl.

Sőt, nálam a motor is előny, mert jó program együtt motorozni.

Nyilván olyan "körökbe" ismerkedek ahol pl motorosok vannak vagy hasonlóak, mint Én.

30km set se ráz meg és nincs az Én seggemhez se nőve az autó, városba nem is sokat használom. Nekem a gyerek és a munka miatt kellett elsősorban meg mert szeretek kirándulni és gyerekkel meg kutyával nem vonatkozom pl.

Jelenlegi páromnak nem azért van 3 éves autója mert annyira új autó parti, hanem mert 10 évnél öregebb kocsival nem melózhat.

Én új autót se vennék és pl rühellem a BMWs faszikat is mer hülyeség fentartani egy pénznyelőt.

Az h külön él fontos rossz tapasztalat miat.

Legyen élete rajtam kívül is, nem kell állandóan haverozni, de azért pár barát nem árt.

Nem szeretem a hisztis, féltékeny pasikat vagy akik lenéznek másokat, bekébzeltek.

Azt se aki állandóan a seggembe van. Persze minőségi idő fontos.

Legyen figyelmes, törödő, támogató (nem anyagiakra gondolok!), bújós, ha kell komoly de lehessen vele hülyéskedni is.

Közös programok is fontosak és sokszor egy séta is bőven elég.

Ha program van egyszer Én fizetem vagy az Én kocsimmal megyünk és se párom se Én nem tartjuk számon ki mibe mennyit adott bele.

Nem kellenek mitudom én milyen nagy tervek se a komoly kapcsolatot leszámitva.

Én is figyelmes és támogató vagyok, nem vagyok se hisztis, se féltékeny és apró dolgoknak is nagyon tudok örülni. Jobban esik egy reggeli szendvics, amit Ő csinál, mint egy Éttermi vacsora vagy egy száll orgona az egyik bokorról nem kell 5000 forintos csokor. Ajándékot nem is szeretek kapni, számomra nem jelent semmit.

A testiség és az együtt töltött idő a fontos.

Szex...Én aktív és nyitott vagyok és páromtól is elvárom. Nem szeretem ha fekszik mint egy fa vagy finnyás pl. Én se ilyen vagyok.

Segítőkész is lehet, Én is viszek gyerekeknek ruhát pl vagy menhelyre kaját kutyáknak.

A barátaim is mindig számíthatnak rám.

Az, amim van meg én értem el és többet egy férfi miatt se mondok le róla. Egyszer volt ilyen, akkor basztam el az életem!

Külső. Legyen férfias (a tipikus szépfiúkat nem szeretem), párom 36 és őszül, abszolút nem érdekel. 170 magas (Én 165), van rajta izom de van kis hasa is, amit imádom.

Tetszett már macisabb pasi is meg szálkás is. Egybe az embert nézem. Nem kell márkás ruha meg büzölgő parfüm se.

N 30

2022. aug. 8. 10:00
 63/79 anonim ***** válasza:

"Ez az oldal egy földöntúli szenny, földtől elrugaszkodott irreális elvárásokkal."

Egyáltalán nem. Azon kívül miért keres valaki 40 évesen párt? Általában az ember 24-25 évesen megállapodik, onnantól pedig maradhatnak együtt vagy elválnak. Aki pedig ronda vagy nem felel meg a nők követelményeinek 24-25 évesen, az 40 évesen pláne nem fog, KIVÉVE ha anyagilag kicsit jobb helyzetben van. Szóval egyáltalán nem elrugaszkodottak az elvárások, éppenhogy nagyon is valósak.

2022. aug. 8. 11:26
 64/79 anonim ***** válasza:
A kérdés tényleg az, hogy 40 évesen miért van egy férfi egyedül?
2022. aug. 8. 11:27
 65/79 anonim ***** válasza:
64 és a nő miért?
2022. aug. 8. 11:32
 66/79 anonim ***** válasza:
65: a topik címe: "Úgy általában mit várnak el a nők egy 40-es FÉRFITŐL, ha párkapcsolatot szeretne?"
2022. aug. 8. 11:47
 67/79 anonim ***** válasza:
Az igen pralám elvárások azok vannak🤣
2022. aug. 8. 11:55
 68/79 anonim ***** válasza:
61: igen, az, mi a problémád?
2022. aug. 8. 12:09
 69/79 anonim ***** válasza:
100%
Illetve felejtsük már el ezt a keressen ennyi meg annyi havonta. 40 évesen? Legyen gazdag oszt kísz, nem?
2022. aug. 8. 12:12
 70/79 anonim ***** válasza:
Uramég, miért van egyedül 40 évesen, ez komoly (mintha valami 8. csodát mondtak volna ezzel)? Nem lehet ezer meg 1 oka? Itt tényleg 90% troll? Hányan megözvegyülnek, elválnak, vagy csak szakítanak 40 felett, vagy keresik az igazit, nem ördögtől való ez, rakás 40 es ismerősöm szingli és egyik sem defektes. Kb pont olyan 40 évesen egyedül lenni, mint 1000 ft lesz egy kiló kenyér, pont akkora az esélye.
2022. aug. 8. 15:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!