Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Úgy általában mit várnak el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy általában mit várnak el a nők egy 40-es férfitől , ha párkapcsolatot szeretne?

Figyelt kérdés
2022. aug. 7. 10:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 anonim ***** válasza:
17%

Saját lakás

Kényelmes autó

Nettó 700 ezer felett

Diploma

Sportos test, jóképűség

Szeresse a gyerekeket (van egy kislányom)

Jó humor sem árt

39/N

2022. aug. 7. 11:36
 12/79 anonim ***** válasza:
8%
Helyes, fitt, szocializált legyen, lehessen vele bulizni szórakozni is, jó kocsi, státusz, MONOGÁMIA, bele lehessen vele bármibe fejest ugrani, laza vagány, tele haverokkal és büszke lehessek rá hogy igen ő az én pasim/barátom /férjem.
2022. aug. 7. 11:38
 13/79 anonim ***** válasza:

11 Én szeretem a gyerekeket.

[link]

2022. aug. 7. 11:40
 14/79 anonim ***** válasza:
60%
Úgy általánosságban miért akarna mindenki ugyan azt? Részemről hasonló világnézet, gondolkodásmód, igényesség kell. Ne legyen antiszoc, papucs, egoista, szeressen velem kimozdulni. Ha lennének lelki problémái, rossz kapcsolati mintái, foglalkozzon vele, ne azt mondja, hogy "engem így fogadjanak el". Ő is kapcsolatot akarjon kialakítani, azzal együtt, hogy ebbe időt, energiát, figyelmet kell befektetni. Egyedül éljen, rendezett lakásban/házban ahol szívesen vagyok (nekem is van). Ne egyik napról a másikra éljen. Szeresse a munkáját, sportoljon, és ne legyen elhízott, figyeljen az egészségére. Ezen túl persze fontos, hogy hogy működik a kémia. 30L
2022. aug. 7. 11:49
 15/79 anonim ***** válasza:
14 Na és most leírtad, amit az incelek szoktak csak 85%-os ként. Taps.
2022. aug. 7. 11:51
 16/79 anonim ***** válasza:
24%

350 400 körül azért keressen. Éljen külön (mindegy saját e vagy albi), autó előny.

Legyen biztos állása, de viszonylag szeresse is.

Legyen aktív.

N 30

2022. aug. 7. 12:19
 17/79 anonim ***** válasza:
100%
11 Neked is megvan mindez nem?
2022. aug. 7. 12:20
 18/79 anonim ***** válasza:

Kérdésedre: Álljon fel neki.

Válaszom (saját): Humor jó ha van, de semmire nem megyek vele ezer meg egy ezituációban. Sőt, még idegesíteni is ha olyan a helyzet. A legfontosabb számomra, hogy megfelelő legyen a kommunikáció.

2022. aug. 7. 12:43
 19/79 anonim ***** válasza:
1. 50/49 nem fog annyit keresni még 40 esként sem, max ha IT-s.
2022. aug. 7. 13:07
 20/79 anonim ***** válasza:
Bírom ezeket az elvárásokat, de az átlag nem ilyen 40 felett (10/7). Az átlag már erősen lerobbant, túlsúlyos, minden 2. albérletben él és tolja a videojátékokat, átlagfizuból (nettó 220-320 között) él, issza a sörét minden nap. Tapasztalat.
2022. aug. 7. 13:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!