Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Úgy általában mit várnak el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy általában mit várnak el a nők egy 40-es férfitől , ha párkapcsolatot szeretne?

Figyelt kérdés
2022. aug. 7. 10:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:

39

A nők az egzisztenciát nézik, a férfiak meg a külsőt. Nem meglepő ez.

2022. aug. 7. 14:39
 42/79 A kérdező kommentje:

41!

Igen elszomorító.

Kicsit úgy hangzik, mintha ha (jó nőt akarsz, fizess)

Ez milyen már, tárgyiasítás szaga van.

Nos, én nem akarok "bomba nőt, pláza cicát".

Még sincs..

És nem értem a felfogást sem, hogy egy férfinak miért kellene hogy ez és ez meglegyen neki.

Talán azzal értek egyet, hogy külön éljen,(bár ez nem mindenkinek adatik meg) és legyen munkája.

2022. aug. 7. 14:50
 43/79 anonim ***** válasza:
Jaj istenem ne itt keseregj. Rákérdeztél, ez pár ember válasza, sok troll, egyéb beszóló mellett. Nyugodjatok meg, és keressétek meg akinek hasonló értékrendje van. Te feltetted a kérdés, van aki ezekre vágyik 40 éves pasitól, de lehet hogy ezek csak ilyen álom-leírások, aztán simán megkötnek ilyen olyan kompromisszumokat, mert pl. a férfinak annyira nagyon jó e jelleme. De az a férfi biztos nem itt kesereg.
2022. aug. 7. 14:53
 44/79 anonim ***** válasza:

Jó de azért gondolom nem lenne pálya számodra egy 160cm és 100kg+os lány, akinek még a foga is hiányzik.

Nők szempontjából meg úgy néz ki, h nézz ki jól és akkor lesz pasi.

2022. aug. 7. 14:53
 45/79 A kérdező kommentje:

43!

Igazad van.

De létezik az oldal, így gondoltam kirakom.

És biztos van benne troll, olvasom a hozzászólásokat, nekem is feltűnt ez - az.

2022. aug. 7. 14:56
 46/79 A kérdező kommentje:

44!

Jogos a felvetés.

2022. aug. 7. 15:01
 47/79 anonim ***** válasza:

Jó, hát én ezt nem érthetem, nem vagyok kitartott ringyó, csak egy normális nő, aki annyit vár amennyit ő maga is elért....

Ha ti csupasz valagakat akartok pénzelni, akkor fogadjatok szót nekik: legyen minimum 500 nettótok meg egy szép nagy lakás, hogy tudjanak hova fialni.

2022. aug. 7. 15:29
 48/79 A kérdező kommentje:

47!

Örülök hogy Te önerőből ennyit elértél.

Csak tudod az (Út), sajnos nem egy.

De még csak nem is azonos.

Viszont!

Egy párkapcsolathoz Szerintem, kevés a pénz.

Az anyagi javak.

Ezek elfogynak.

Az anyag meg az enyészeté lesz.

Mid marad a végén?

2022. aug. 7. 15:52
 49/79 anonim ***** válasza:
48 A végén az marad, amivel érkeztél.
2022. aug. 7. 15:59
 50/79 A kérdező kommentje:

49!

Így van!

Te magad!

2022. aug. 7. 16:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!