Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Úgy általában mit várnak el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy általában mit várnak el a nők egy 40-es férfitől , ha párkapcsolatot szeretne?

Figyelt kérdés
2022. aug. 7. 10:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:

29

Nézed meg a gyári melosnak milyen nője van, fb-n sok ilyet látni. Rosszul kinézo, gyerekes, kicsit c.-s, fogatlan és ő is hasonló keves pénzt keres, mint a pali.

2022. aug. 7. 13:52
 32/79 anonim ***** válasza:
0%
31 akkor elég putri gyárba melózhat. Én nem ezt láttam, 8 évig voktam ott. Ja és jól nézek ki, nem vagyok fogatlan se... Köszi 🤣
2022. aug. 7. 13:57
 33/79 anonim ***** válasza:
0%
És itt ha dolgozol akkor megkeresed a 350et.
2022. aug. 7. 13:58
 34/79 anonim ***** válasza:
69%

És ti nők mit adtok bele ?

A festett lenőtt hajat ? A kopott műkörmöt? A hisztit,elégedetlenkedést ?

A folytonos dumát,telefonálást, pletykálást ?

Ha pedig a lakással rendelkező férfi házassági szerződést akar, vérig vagytok sértve....igaz ? Mert befészkelni azt jó, de adni is valamit...?

Ja, az okoskodó kotnyeles anyátokat nem is említem,aki kikövetel mindent az akár 45 éves "kislányának" is....

2022. aug. 7. 14:03
 35/79 anonim ***** válasza:
3%

33

350 az semmi pénz, főleg, ha túlóra is van benne. Nem jut idő a családra. Minosegi diplomával beesik nettó 7-800 is.

2022. aug. 7. 14:08
 36/79 anonim ***** válasza:
Eléggé érdekes ez, pár napja tettem fel itt egy kérdést, hogy mennyire fontos az autó, hogy 10 év alatti legyen, mivel a magyar gépjárműpark átlagéletkora 15-16 év. 10/9 nő azt mondta, hogy ne rohadjon szét, ne legyen kitörve a szélvédője és elvigyen A ból B be. Itt meg hirtelen mindenkinek fontos, hogy 5 év alatti legyen. Oké, lehet nem ugyanazok kommenteltek, de akkor is nagyon fura ez a nagy anomália, hogy hirtelen fontos lett a drágább (5+ milliós használt autó átlag embernek már az) és fiatalabb autó.
2022. aug. 7. 14:08
 37/79 anonim ***** válasza:
21%

34

Sose nő le a hajam, mert van pénzem időben fodrászhoz menni. Sose kopott a műkörmös, mert van pénzem időben kormoshoz menni.

Én is akarom a házassági szerződést, mert nekem is van a puttonyban lakás és kocsi plusz családi vállalkozás rész. Nettó 600 át keresek+osztalék.

Anyámnak pedig semmi nem kell tőled, hidd el, h neki több van, mint neked bármikor is lesz.

Ja és jól nézek ki, szexelni is szeretek.

2022. aug. 7. 14:12
 38/79 anonim ***** válasza:
100%
36., szálljatok le az online anonim fórumokról, menjetek ki a való életbe. Ez nem egy reprezentatív felmérés. Válaszolt... 10-15 ember, talán, ha az azokra történő reflektálást, trollokat, pasi létükre nőként válaszolókat levonjuk.. Ne írogassatok ilyen kérdéseket, ismerkedjetek, szerezzetek tapasztalatot, és vonjátok le a konklúziókat, pl. hogy ne 20adszorra ugyan olyan típusú nővel szerencsétlenkedjetek. Ha valakinek nem vagy elég jó, úgy, ahogy Szerinted már elég jó vagy(!), Off, mész tovább.
2022. aug. 7. 14:15
 39/79 A kérdező kommentje:

Hű emberek nem semmi..

Mindenki a pénzen /pénzén vergődik, meg hogy mit ért el.

Szinte erről szól az egész,1-2 erős kivételével.

Szólhatna érdekkapcsolatról is a poszt.

Igen elszomorító.

2022. aug. 7. 14:20
 40/79 anonim ***** válasza:

35

A szar 200as fizetéshez képest jó. Előző kommenteim nem olvastad sztm. Három hetente egy szombat nem egy nagy valami.

Sok diplomás is gyárba köt ki.

Mellesleg nem lehet mindenki diplomás és Magyarországon élünk még mindig!

Nőként viszont nem értem h ezt azt vár el, de Ő maga nem tudja felmutatni.

Más 700 800as fizetést, saját lakást, új autót vár el. Én azért is lelettem pontozva mert egy 350 400as fizetést elvárok, legalább egy albit és egy autót, ami felőllem lehet 15 éves is.

Én ezt szintén tudom nyújtani, de van megtakarításom is és nyaralni járok, motorozom, stb...

2022. aug. 7. 14:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!