Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek a panaszkodás helyett miért nem mennek el egy prostihoz?

Figyelt kérdés
2022. aug. 6. 12:12
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
36%
20 Most tényleg az a nagy kijelentés, hogy neked a mimikája (!) miatt a csúnya srác volt a szimpatikus, a csajoknak meg nem? Ebből mit lehet leszűrni??? :DD
2022. aug. 6. 21:06
 22/31 anonim ***** válasza:
32%
mondom, lesz4rom ki mit szűr le. Nem tudsz olvasni?
2022. aug. 6. 21:21
 23/31 anonim ***** válasza:
36%
Én meg leszarom, hogy leszarod, de ennél semmitmondóbb, irrelevánsabb kommentet rég olvastam a Gyakorin.
2022. aug. 6. 21:23
 24/31 anonim ***** válasza:
44%
Na jó étvágyat akkor miss femináci.
2022. aug. 6. 21:49
 25/31 anonim ***** válasza:
44%

#18: Hagyd, úgysem fogják soha elismerni, hogy ha jó pasi, számukra vonzó, kívánatos, akkor minimálisra csökkentik a szűrőfeltételeket, ha viszont nem jön be, akkor meg sem akarják ismerni.

Amivel nincs baj, a baj azzal van, hogy itt meg azt hazudják, hogy nekik mennyire a személyiség meg a belső tulajdonságok számítanak.

Én nem hazudom azt, hogy Lang Györgyi megszépülne a szememben bármilyen belső tulajdonságától vagy a személyiségétől.

Ahogy azt sem, hogy egy Palvin Barbi tudna olyan szintre süllyedni (az alapvető ápoltságon, igényességen túl, illetve a mentális betegség olyan fokán, amikor esélyes, hogy levágja, leharapja a farkam), hogy még szex céljából is visszautasítsam.

De a nők valahogy cikinek érzik ezt a tényt bevallani, hogy van az a férfi, akivel szexelnének, mert annyira jó pasi és ha elhagyná őket, nem akarna többet se lenne akkora baj.

És van az, aki maximum rengeteg pénzzel tudna kompenzálni, vagy azzal sem.

És a kettő közötti átmenetek.

2022. aug. 8. 03:38
 26/31 anonim ***** válasza:
43%
A 25-ös hozzászólás abszolút igaz, a nőknek a külső számít, no meg persze a pénz, Vince, a pénzt kifelejtetted a kommentedből. A csóró pasikkal sem igazán szeretnek a nők foglalkozni.
2022. aug. 8. 20:40
 27/31 anonim ***** válasza:
55%
Biztos jó amúgy egy ilyen világba beleringatni magatokat 26. Minden nő gonosz, te nem tehetsz semmiről, baromi kényelmes lehet. Összejöhetnél Incel Vincével, komment formában már így is lepippantottad.
2022. aug. 8. 22:16
 28/31 anonim ***** válasza:
36%

#26: Alfa-béta vonal van. Az alfaság a nyers, ösztönös szexualitás, a bétaság pedig a hosszútávú tervek, hideg racionalitás.

Ritka a teljesen szélsőséges típus, ezeket szoktam példákkal leírni. A teljesen szélsőséges alfavadász nő a butuska naiv csaj, akit a sokadik pasi ver át vagy rosszabb esetben bántalmaz, futtat, élősködik rajta, mert képtelen a rózsaszínködön minimálisan is átlátni, ha mások látnak át helyette, akkor csak gonoszok, akik a boldogságát akarják tönkretenni.

A teljesen szélsőséges bétavadász típus pedig a már kislány korában is öntudatos, határozott, karrierista nő, aki sosem engedett az alfák csábításának, de gyakran még a saját szexualitását is elfojtja.

De a társadalom többsége a kettő között van. Ezek azok, akik dinamikusan, rugalmasan változtatják a szűrőfeltételeiket attól függően, hogy milyen arányban tekintenek egy férfit alfának (szexuálisan vonzónak) vagy bétának (céljai eléréséhez szükséges eszköznek).

2022. aug. 9. 00:06
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Én a magam részéről inkább szűz maradtam 30+ évesen is, akkor sem mentem prostihoz. Mert nem a "reszelés" hiányzott, hanem az intimitás.
2022. aug. 27. 10:43
 30/31 anonim ***** válasza:
43%
Ha van olyan prosti, aki lelkizést is vállal, ahhoz elmennék, de úgy tudom, hogy pont azt egy csomó prosti nem vállal. Pedig fontos a lelkizés, az incelek nagy része nem lélektelen, hanem érző ember.
2022. aug. 28. 16:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!