Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan nő, aki nem utazásmániás? Már nem elég belföld sem(olvasstatok bele, ha nem távoli földrészre visz a pasid 3 havonta, akkor már az nem is igazi férfi), minden nő csak menne és menne és ha nem viszik, akkor jön a panaszkodás.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
De ugye szervezni meg milyen már, nő vagyok, csak várom, hogy vigyenek és a pasi szervezzen, meg azért jó lenne ha meg is hívna, ne felezzünk, Ilyenné vált a világ? Egyre csak lejjebb és lejjeb van mostantól?
Igen, mert ettől érzik magukat fontosnak, ettől hiszik el hogy szereted őket. A te feladatod hogy az ürességet, ami sok nőben van, tömd be azzal hogy költesz rá, szervezed az életét és követhet. Mert a legtöbben egyáltalán nem képesek magukat feltalálni, unatkoznak, értéktelennek érzik magukat és folyamatos inger kell a megerősítésre.
Nem kell engedni magad kihasználni és befeküdni alá. Eldob/megcsal ezután? Hát akkor ez van, repítsd csak szépen ahhoz akivel annyira jól érzi magát, hadd szenvedjen ő azzal hogy mindent rákölt és legutolsó papucsként kezelik.
Minden ilyen esetben az a gond, hogy azt hiszitek az az egyetlen megoldás, hogy siránkoztok. Nem, nem kell elfogadni a hülye feltételeket és akkor vergődhetnek akinek akarnak az ilyenek, mint amit belinkeltél. Majd a leghülyébbje tönkreteszi magát hogy aztán megcsalják közben, te meg foglalkozz az életeddel és ne azzal, hogy a nőket hogyan kéne megszerezni. A másik oldalról meg nem kell meglepődni ha egyéjszakáson túl egyre kevesebb értelmes ember akar hosszabb kapcsolatot, de az már az ő gondjuk.
1. Dehogy csak egy van, mások ia biztatják, h milyen pasi már az, aki nem visz ide meg oda mindig.
2. Sajnos ezt tapasztalom én is.
Tök egyszerű , keress olyat , aki nem szeret utazni.
Hála a jó égnek , még mindig nem teljesen egyforma az összes nő ( és férfi ) a földön.
Így most biztos megdöbbensz , de nem minden nő ( és férfi ) szeret utazni , főleg nem a világ végére. :)
En utazasmanias vagyok, viszont egyedul szeretek utazni.
Mert ha pasival vagy, akkor vele kell foglalkozni. Nem lehet pasizni se :D
Ketszer mentem az akkori pasimmal. Soha tobbe.
JA es en fizettem, mert szulinapja volt, masodiknal meg feleztunk, mert nekem aztan senki ne hanytorgassa fel, hogy o fizetett mindenert!!
Erre nagyon hajlamosak a ferfiak.
Nem vagyok utazásmániás, de ha egy férfi nem partner semmiben a négy rohadt fal bámulásán kívül, akkor nem fogok vele összejönni, mert nekem az nem élet, ha a világból csak egy panel falait látom egész életemben.
Természetesen a magam részét az ilyen nagyméretű kiadásoknak mindig állom. Ha tudom és szükséges, a másik részébe is beszállok, mert a párommal élmény csak igazán az élmény. De arra nem vagyok kíváncsi, hogy valaki egész életében egy nihilista foteltöltelék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!