Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sokat panaszkodik egy férfi az tényleg sokat ront a férfiasságán?
Sziasztok,
nagy gondom, hogy gyerekkorom óta rengeteget panaszkodom, és nyavalygósabb is vagyok közel 30 éves férfi létemre. Legkisebb fájdalomtól akár a nő előtt is összeszisszenek, és sokszor panaszkodom, hogy milyen rossz nekem, kb. napi szinten 24 órából 4-5 órát átlagban.
Érettebb nők véleményére lennék kíváncsi, hogy mások által mondott jó kinézet mellé ez a panaszkodás férfi létemre tényleg jelentős hátrány lehet a nők szemében?
Köszönöm előre is a normális válaszokat!
30/F
"kb. napi szinten 24 órából 4-5 órát átlagban."
Légyszi mondd, hogy csak trollkodsz!
A férfi a megoldások embere. Ha problémába ütközik, magába fordul, és keresi a megoldást. A fájdalmat is jól tűri.
Más dolog, ha beteg, mert a 37 fokos "láztól" már a halálán van. :-))
5 óra? Szóba áll még veled valaki, munkatárs, családtag? Ez már az elviselhetetlen kategória!
Nem túloztad el, ez egy nap hogy néz ki, és miben nyilvánul meg?
Általában egészségi állapotommal kapcsolatos és magánéletemmel kapcsolatos panaszkodás ez... munka, kapcsolatok...stb.:
Hát már nem igazán vannak mellettem, azt is megkaptam, nem vagyok férfi
Igen, ez nagy hátrány. Ha 4-5 órát panaszkodsz, akkor mégis ki kíváncsi a többi veled együtt töltött időre?
Engem érdekelne, hogy fordított esetben hogy kezelnél egy ilyen nőt? Együtt vagy vele egész nap és azzal kezdni a napot, hogy reggeltől nyafog mondjuk úgy délig.
Jézusom... na erre mondanám, hogy “távozz tőlem, sátán!”
Amúgy az alacsony fájdalomküszöb, meg a folyamatos panaszkodás, nem tudom, hogy függ össze...
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!