Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nem vonzó férfi hogyan alakíthat ki szexuális kapcsolatot?
Barátnő nem lehet, mert nem tetszem annyira senkinek.(ha eddig nem kellettem 30 felett soha, ezután sem látok sok esélyt) Fizetős nők nem jönnek szóba, mert soha az életben nem lehetne barátnőm, (maradék remény is oda lenne) ha fizetve veszíteném el a szűzességem.... Swinger klub és hasonlók megint nem az én világom. A "nem fizetős" szexpartnert kereső nők nagyon tapasztalt és jóképű embereket keresnek... tehát ott sem rúgok labdába.
Igazából valami barátság féle jó lenne, ahogy megismerjük egymást és barátként szexelünk. Ez hülye ötlet? Létezik ilyesmi egyáltalán?
Ha kapcsolatra sem kellesz senkinek, akkor szexkapcsolatról miért almodozol? Ahol csak az számít ki hogy nézz ki, mekkora a farka, mennyire tapasztalt partner. 😂
L
Én a helyedben inkább egy fizetőssel csinálnám egy ideig, hogy legyen elég gyakorlatod és vonzó kisugárzásod.
Amúgy szerintem, ha párkapcsolatra nem kellesz a nőnek, akkor szexre sem fogsz. Ott főleg az számít, hogy mennyire vagy vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!