Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire sinyli meg a kapcsolatot, ha a ferfi atlagot keres (180-220 netto), a no pedig rendesen,300 felett?
Anyum többet keresett, mint apum, mégis ő foglalkozott velünk többet és ő végezte a házimunka nagyját. Soha nem hozta fel apámnak, inkább apám alázgatta-előttünk is.
Tehát van ilyen is.
Tényleg így van, a nő kilép. Én pont letojtam hogy ő többet keres, örültem, hogy viszonylag laza melóm van (ezért se keresek olyan hűde sokat, mert válthastnék, de az kevesebb szabadidővel járna.), mindenem megvan, jól élek.
Ő viszont rendszeresen túlórázott, karrierista volt, kaptam is a megjegyzéseket, hogy nekem könnyű... aztán ez volt az egyik ami miatt "elmúlt" részéről a vonzalom, a másik meg nyilván a segítőkészségem, "kutyus" működésem, amire vágynak a nők kimondva, de valójában kiábrándító nekik.
Ha nincs kisebbségi komplexus, akkor működhet. Mi voltunk ilyen helyzetben pár évig, amikor a férjem (akkor még csak barátom) félállásban dolgozott tanulás mellett és nálunk hatalmas voklt a különbség (több, mint ötszörösét kerestem az ő fizetésének). Azt se bántam volna, ha így marad a dolog, a pénz számomra csak egy eszköz és keresek eleget 5 ember helyett is.
Azt a 72% statisztikát azért megnézném.. Nem tudom a hátsója melyik részéből túrta elő az illető ezt a számot és mivel támasztotta alá, de teljesen abszurd olyan dolgokra hallgatni, amiről nem végeztek objektív, reprezentatív kutatást.
Fogalmam sincs. Utoljára pályakezdőként kerestem 200 alatt.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!