Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Veletek fordult mar elő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek fordult mar elő olyan, hogy egy kapcsolatot nem sikerült rendesen lezárni és ezért nehezebben dolgoztatok fel a szakitást?

Figyelt kérdés
Akár évek múltán is,ha rágondolsz az exedre vegyes érzések kavarognak benned? Olvastam itt is valahol,hogy ha nem sikerul rendesen pontot tenni egy kapcsolat végére,utána az ember tele lesz megválaszolatlan kérdésekkel és igy nem vagy csak sok ido mulva és nehezen teszi tul magát a szakításon.Ilyenkor a mindkét félben marad tüske,vagy csak az egyikben mert a másik már teljesen érdektelen?
2017. jún. 13. 20:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez általánosan jellemző mindenféle emberi kapcsolatra, nem csak konkrétan a párkapcsolatokra.
2017. jún. 13. 20:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen volt ilyen. És nem értem miért nem lehet ennyiben segíteni a másikat (ha már 1x együtt voltunk és szerettük egymást) hogy leülök vele és megbeszélünk mindent, hogy nyugodtan tudjon ő is továbblépni. De neeem, a pasik elsunnyognak és szarnak bele mit érez a másik, mintha már idegen lenne. Lehet hogy egyes nőkre is igaz de én úgy vettem észre a pasik azok akik eltűnnek. Pedig nem lenne nagy fáradtság pár kérdésre felelni, legalább 1 órát rászánni a másikra.
2017. jún. 13. 20:56
 3/9 anonim ***** válasza:

Fordult már velem elő ilyen, sőt, fogalmazhatunk úgy is, hogy jelenleg is ebben a körben vagyok.

Szerintem csak abban a félben marad tüske akivel szakítottak vagy aki szomorúan élte meg mert mindig megmarad benne a "milyen lett volna, ha..." érzés. Amelyik fél szakít az többnyire ott lezárja és túlteszi magát az egészen.

2017. jún. 13. 21:17
 4/9 anonim ***** válasza:

Igen. Exem annyira elutasító volt, nem lehetett vele semmit megbeszélni. Amikor közöltem vele, hogy vége, el sem hitte, pedig komolyan, normálisan mondtam el. Utána azt mondta, épp ezért nem hitte el, mert nem haragudtam és kiabáltam.

Azután jött a békülős szöveg, elmondtam újra, hogy nem szeretnék. Utána jött a sértegetés, bunkóskodás, akkor is elmondtam, hogy nem ér el vele semmit, és megszakítottam a kapcsolatot vele.

Nem szép kapcsolat volt, családom van, de előfordul, hogy rémálmom van az exemről. Nem értem, miért nem hagyta, hogy szépen legyen vége.

2017. jún. 13. 21:25
 5/9 anonim ***** válasza:
ok itt a tippem, te dobtad,bar ha egyutt jartatok akkor elmondhattad volna neki hogy miert!
2017. jún. 13. 21:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha az nem rendes lezárásnak számít, hogy miatta kerültem kórházba, közben megcsalt, aztán annyi nem volt benne, hogy szakítson, és belőlem provokálta ki, hogy megtegyem. Plusz teljes kognitív disszonanciába esve engem okolt mindenért és szó szerint annak ellenkezőjéért is... Nos, akkor igen.
2017. jún. 13. 23:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Facebookon lettem elküldve. Ràm lett kenve minden, pedig gyanús hogy bepasizott mellettem, sőt biztos is, mivel miutan szétmentünk pár napra rá màr randija volt. Ő is és az új barátja is csak annyit voltak képesek momdani hogy megcsalàsról szósincs. Ki lett provokàlva belőlem a modorom, aztàn a pofàmba lett vàgva... Végtelenül nyugodt ember vagyok pedig. Szakitàs utàn még kicsit cicàzott azért velem persze. Sarokbaszorított vadat csinaltak belőlem. Önvédelemből tàmadtam" kínomban. Nem tudom hogy pontosan mi történt. Ez benne a kellemetlen.
2017. jún. 13. 23:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Kövezzetek meg, de én addig szoktam provokálni a válaszadást, amég meg nem kapom a kérdéseimre a választ és az sem érdekel ha a másik átmegy agresszívba és ordítozni kezd. Ilyen szempontból nem ismerek nemet és baromira önző dolog mert ő a szakításra már egy ideje felkészült, agyban már elrendezte. Akivel szakítanak annak meg nincs ideje megemészteni a dolgokat főleg ha nem tudja mi miért történt. Tartozunk annyival a másiknak, hogy megbeszéljük miért lett vége. Sokkal könnyebb továbblépni és akármilyen bunkó a másik szakításnál, egy kapcsolatba ketten lépnek be, akkor ketten is lépjenek ki.
2017. jún. 14. 12:07
 9/9 anonim válasza:
8-as válasza tetszik, igaz, mikor én akartam ezt a taktikát követni, megkaptam, hogy feljelent zaklatásért. :) Mindenesetre nem volt fair, nekem jót tett volna egy beszélgetés. Ezt azóta sem kaptam meg, így magamban rendeztem az ügyet, és lassan teljesen túlleszek az egészen. A kérdésre a válasz: akivel szakítottak, abban nagyobb tüske marad, pláne ha ő még meg akarta volna oldani, és nem akarta, hogy vége legyen. A másiknak meg - mivel a szakítás legtöbb esetben nem hirtelen felindulásból történik - több ideje van megemészteni, elfogadni és lezárni a kapcsolatot, hiszen ő az, aki meglépi.
2017. jún. 16. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!