Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nem vonzó férfi hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nem vonzó férfi hogyan alakíthat ki szexuális kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Barátnő nem lehet, mert nem tetszem annyira senkinek.(ha eddig nem kellettem 30 felett soha, ezután sem látok sok esélyt) Fizetős nők nem jönnek szóba, mert soha az életben nem lehetne barátnőm, (maradék remény is oda lenne) ha fizetve veszíteném el a szűzességem.... Swinger klub és hasonlók megint nem az én világom. A "nem fizetős" szexpartnert kereső nők nagyon tapasztalt és jóképű embereket keresnek... tehát ott sem rúgok labdába.

Igazából valami barátság féle jó lenne, ahogy megismerjük egymást és barátként szexelünk. Ez hülye ötlet? Létezik ilyesmi egyáltalán?

2019. dec. 23. 19:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ezért vqgy szűz mert fogalmatlan vagy! a szexkapcsolat ezerszer nehezebb ügy, mint egy barátnőt összeszedni. Egy barátnő jelöltnél jópofizhatsz, megkedvelteted magad lassacskán, aztán lesz punetti is. Egy szexpartner csak azt nézi hogy, hogyan nézel ki és mekkora a bré. Kicsit gondolkozz, olvasgass próbáld magad fejleszteni mert nagyon buta vagy szerintem.
2019. dec. 23. 23:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon sehogy. :) Maximum pénzért. Rosszlanyok.hu
2019. dec. 24. 00:37
 13/15 A kérdező kommentje:
11 és többiek: Attól , mert nem értitek a kérdést, még nem én leszek a buta. "Egy barátnő jelöltnél jópofizhatsz, megkedvelteted magad.." Ezek megvannak sokszor, de ebből BARÁTSÁGOK lesznek, én meg 30 évesen már többet is szeretnék. Le van írva a kérdésben egyébként, "A "nem fizetős" szexpartnert kereső nők nagyon tapasztalt és jóképű embereket keresnek..." IGEN, tudom, hog számít a kinézetem egy szexkapcsolatnál. Viszont ott talán kevésbé számít, hogy megyünk e nyaralni, "kocsidismilyen" és hasonlók. Tehát ott nem az élete következő X évére kell terveznünk, hanem laza kapcsolatra. Nem kell bemutatnia a szüleinek, hogy "ő álmaim lovagja". Elég baj, hogy mindezt magyaráznom kell....
2019. dec. 24. 07:56
 14/15 anonim ***** válasza:

Pedig a helyedben nem zárkóznék el a fizetős megoldástól. Minőségi szexhez juthatsz egy jó nőtől, aki nem fog azon problémázni, hogy milyen vagy.

Ha nem vagy vonzó, a hagyományos úton csak valami olyan nő jöhet össze, akire fel sem nagyon fog állni. Az is csak nagy nehezen. És emellé valószínűleg még jó sz** is lesz az ágyban.

Jobban jársz, ha legyőzöd a "szolgáltatóval" kapcsolatos ellenérzéseidet. Ja, és örülj, hogy férfiként van erre lehetőséged. Gondolj bele egy nem vonzó nő helyzetébe. Annak is csak olyan jön össze - sokára és nehezen -, akitől nedvesedés helyett inkább hányingere lesz, és aki egy nagy nulla az ágyban. De számára még "szolgáltató" igénybevételének lehetősége sem nagyon adott, mert alig van ilyen, nem egy elterjedt dolog.

2019. dec. 24. 08:40
 15/15 A kérdező kommentje:
14: Ezt azért kétlem. Bármilyen nő írná, hogy egyedül érzi magát, 20 percen belül 50 privát üzenetet kap. 50-ből egy megfelelő csak akadna.....
2019. dec. 24. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!