Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még olyan nő, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan nő, aki nem utazásmániás? Már nem elég belföld sem(olvasstatok bele, ha nem távoli földrészre visz a pasid 3 havonta, akkor már az nem is igazi férfi), minden nő csak menne és menne és ha nem viszik, akkor jön a panaszkodás.

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

De ugye szervezni meg milyen már, nő vagyok, csak várom, hogy vigyenek és a pasi szervezzen, meg azért jó lenne ha meg is hívna, ne felezzünk, Ilyenné vált a világ? Egyre csak lejjebb és lejjeb van mostantól?

2020. jún. 1. 16:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon nem szeretsz utazni, az még oké. De ha te is mennél, csak a szervezés a bajod meg a költségfelezés, akkor légy tökös, nyisd ki a szád, a nők is szavakból értenek, nemcsak a pasik, és megmondod neki, hogy elviszed szívesen, de szervezze meg, és felezzétek a ktg.-eket.

Szerintem ennyi az egész, nem elhordani a másikat mindennek, csak mert nyitott az újra, szépre, és nem a 4 fal között akar megrohadni veled.

Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok egy nagy utazó, és imádok itthon, de azért néha jólesik kiruccanni.

2020. jún. 1. 17:48
 12/23 anonim ***** válasza:
57%
Én pont utazásfóbiás vagyok, és ezért szidtak mindig.
2020. jún. 1. 17:53
 13/23 anonim ***** válasza:
Aztán honnan tudod, hogy minden nő a Maldív szigetekre vágyik? Már megint csak megy az általánosítás ezerrel. Annyira unalmas már ez. Nem kell insta pitchákkal ismerkedni és meg van oldva.
2020. jún. 1. 17:57
 14/23 anonim ***** válasza:
79%
En Peruba vagyom :D
2020. jún. 1. 18:15
 15/23 anonim ***** válasza:
85%

Ez a kérdés valójában nem az utazásról szól, hanem a nőgyűlöletről.

Az EMBER szeretne szép helyekre eljutni, mert egy életreszóló élmény. Kolléganőm azt mondja az ilyen távoli gyönyörű helyekre, hogy biztos nagyon szép, de ő nem ülne 24 órát repülőn.

Nekem Görögország volt a legtávolabbi pont az életemben, és csodás volt örökké emlékezni fogok rá, már lassan 10 éve volt.

Az ilyeneket azért akarja az EMBER (nem a nő!!!), hogy legyen mire emlékezni, tudod?

A férfiak is pont ugyanúgy szeretnének utazgatni, nincs itt semmi különbség.

A kérdés sokkal inkább az, te mitől vagy ilyen frusztrált, miért gyűlölöd a női nemet ennyire?

2020. jún. 1. 19:34
 16/23 Sunshinedoll ***** válasza:
67%

Én szeretek kimozdulni, utazni, nyilván olyan pasival jövök össze, aki hasonló beállítottságú, mert nekem nem buli a négy fal között dekkolni állandóan, annak meg semmi értelme, ha a hobbijainkat nem tudjuk együtt űzni.

Többször előfordult, hogy a párom nem tudott velem utazni, semmi gond, megyek én egyedül is vagy barátnőkkel, manapság már nem kell pasi ahhoz, hogy egy nő leugorjon a tengerpartra, ezt nagyon sok nő egyedül is meg tudja oldani, nem tudom, mitvagytok úgy oda.

2020. jún. 1. 19:51
 17/23 anonim ***** válasza:
75%
Remélem hogy nincsen, mert majdnem minden incel agyvérzést kap amikor egy nő írja hogy szeret utazni, és vicces látni a reakciótokat. "huff-puff ezek a MAINŐŐK nem akarnak mást, csak utazgatni, és ez engem, átlag férfit nagyon idegesít, mert mennyivel jobb otthon gépezni a sötét szobában. "
2020. jún. 1. 20:30
 18/23 A kérdező kommentje:

mert mennyivel jobb otthon gépezni a sötét szobában.

Nem, nem jobb, csak mondjuk nincs 200 ezer ftom kigórni (egy havi bérem) az ablakon egy emlékért.

2020. jún. 1. 21:05
 19/23 anonim ***** válasza:
56%

Es a halalos agyadon mi lesz amikor visszagondolsz az eletedre?

Milyen tartalmas volt, vegig dolgoztam es elvesztegettem?

Szerintem ez nagyon szomoru.

Csak nezz vegig par videot vagy cikket, amikor haldoklok, es oregek elmondjak, hogy mit bantak meg az eletukben.

Az otthonules az egyik.

Amugy lefogadom, hogy te meg mondjuk a Balatonra se mennel le. Vagy akar egy napos biciklitura a Velencei to korul.

Ezt se teszed, pedig ezek nem kerulnek 200 ezerbe.

Tavaly pl 80 euro volt a vonatjegy oda-vissza Horvatorszagba, ejszakai utazassal. Faraszto, de egy gyonyoru napot lehet ott eltolteni, ha az embernek szallasra mar nincs penze. 28 ezer forint.

2020. jún. 1. 21:36
 20/23 Sunshinedoll ***** válasza:

Én nem csak az emlékek miatt megyek utazni, hanem azért, hogy a négy falon meg a magyar valóságon kívül mást is lássak az életben.

Tanuljak más kultúrákról, új ételeket kóstoljak meg, új embereket ismerjek meg, hogy új élethelyzetekbe kerüljek, ismeretlen problémákat oldjak meg az utazás során, olyan helyszíneket lássak, amik teljesen újak és idegenek nekem az alföldön és ezek által okosabb, nyitottabb és tájékozottabb legyek a világ dolgairól és a benne lévő emberekről, ill. talpraesettebb és tapasztaltabb legyek.

2020. jún. 2. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!