Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még olyan nő, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan nő, aki nem utazásmániás? Már nem elég belföld sem(olvasstatok bele, ha nem távoli földrészre visz a pasid 3 havonta, akkor már az nem is igazi férfi), minden nő csak menne és menne és ha nem viszik, akkor jön a panaszkodás.

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

De ugye szervezni meg milyen már, nő vagyok, csak várom, hogy vigyenek és a pasi szervezzen, meg azért jó lenne ha meg is hívna, ne felezzünk, Ilyenné vált a világ? Egyre csak lejjebb és lejjeb van mostantól?

2020. jún. 1. 16:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Magyarul akkor az élmény miatt mész, amiből emlék lesz. :D
2020. jún. 2. 15:30
 22/23 Sunshinedoll ***** válasza:
0%
Nem csak emlék lesz belőle, mert mint írtam az ember tanul és változik és kulturálódik az utazásai jóvoltából, de ha ennyire le akarod butítani, akkor egészségedre.
2020. jún. 2. 15:57
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Mindig jobban szerettem alkotni, és a közvetlen környezetemet alakítgatni, mint felfedezni. Illetve valahol az is egy felfedezés, csak nem a makro világban, hanem a mikroban :D Igazából sosem értettem, bár irigyeltem azokat, akik szeretnek utazni, nekem az csak stressz, mert nagyobb szabadság élvezni azt a kényelmet, amit már megteremtettem, mint új dolgokhoz alkalmazkodni és külső szórakoztatást keresni. Sosem szoktam unatkozni, pont mindig tele vagyok tervekkel, amikhez nyugalom és egyedüllét kell(ene). Ennek ellenére mégis lett családom és elég nagy a baráti köröm is, mert valahogy mindenki eltalál ide helybe hozzám :)
2020. jún. 2. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!