Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek a panaszkodás helyett miért nem mennek el egy prostihoz?

Figyelt kérdés
2022. aug. 6. 12:12
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
15%
Mert csórók...
2022. aug. 6. 14:57
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Mert az értelmesebbje nem akar fizetett illúziót. Ők is arra vágynak mint mindenki más; hogy egy nőt erdekeljenek.
2022. aug. 6. 16:28
 13/31 anonim ***** válasza:
37%

12

Oké, csak közben lépten-nyomon kifejtik, hogy a nők semmi másra nem jók, csak hogy megdugják őket.

2022. aug. 6. 16:30
 14/31 anonim ***** válasza:
89%

13

Az csak egy megkeseredett duma. Gondold el lehet 30 éves és egy puszit nem kapott még nőtől. Egy idő után kialakulhat a idegesség.

2022. aug. 6. 16:33
 15/31 anonim ***** válasza:
89%

Én nem panaszkodok.

A prosti egy maszturbációs eszköz. A barátnő egy társ. Egy érzelmi partner, akivel imádjátok egymást, akivel egyé lesz a lelketek.

2022. aug. 6. 16:42
 16/31 anonim ***** válasza:
46%

"Mert nekik veled ellentétben van lelkük és emberi érzéseik"

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mármint, mikor?

2022. aug. 6. 18:30
 17/31 anonim ***** válasza:
62%
Mert ahhoz cselekdni kell valamit. Az incelség lényege pont a cselekvőképtelenségbe való beletörődés. Ezenkívül 90%-uk érzéketlen bunkó, így belül szerintem tartanak tőle, hogy taszító személyiségüket a prosti visszatükrözné, és csak rossz tapasztalat lenne (nem állna fel, vagy ki is hajítanák őket).
2022. aug. 6. 18:46
 18/31 anonim ***** válasza:
45%
Nézzétek, nem az inceleket akarom védeni, de amit én láttam egy szórakozóhelyen, azt leírom. Bejött a helyre egy fiú társaság, illetve több is volt ott, ki hogy volt felöltözve, az most teljesen mindegy. Volt egy társaság, akiket eléggé megjegyeztem, nagyon vegyesen voltak köztük alacsonyabb, magasabb, helyesebb, csúnyább srácok. Pont az alacsony és csúnyácska srác volt a legszimpatikusabb, nem igazán hallottam beszélni, de ahogy oda-oda néztem és láttam a mimikáját, ő tűnt a legnormálisabbnak. Én láttam, ahogy elhajtották a csajok, a másik három srác meg egy-egy csajjal elég szexuálisan túlfűtött helyzetben beszélgetett, szinte folyt a nyáluk ezekre a srácokra. Na ennyit erről.
2022. aug. 6. 19:04
 19/31 anonim ***** válasza:
42%

18

Igen, és? Mi a levont következtetés? Mármint, a szokásos "fúúúúúj nők, nem adnak esélyt annak aki nem szimpatikus amikor van valaki a környéken aki meg igen fúúúj" ?

2022. aug. 6. 19:44
 20/31 anonim ***** válasza:
49%
Nem fúj, csak ez egy megfigyelés volt. Mindenki vonja le azt a következtetést, amelyiket akarja, én lesz4rom.
2022. aug. 6. 19:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!