Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság ennyire kétségbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság ennyire kétségbe vannak esve a férfiak?

Figyelt kérdés
Annyi a történet, hogy az egyik baráti társaságommal + a barátommal elmentünk bulizni. Nem egy csajozós, latinos estre mentünk, hanem konkrétan rave buliba, ahova senki nem csajozni jár. Ennek ellenére, összesen 4-5 férfi megkörnyékezett a buli alatt, és miután mondtam, hogy van barátom, még akkor is volt aki próbálkozott, tiszta szánalmas volt. Konkrétan mellettem állt a barátom és úgy próbáltak befűzni, aztán volt egy másik, aki meg folyton rám táncolt és tök mindegy volt, hogy hol álltam csak jött be mögém, ha arrébb álltam, jött ő is. Szám szerint 3 azután is próbálkozott, hogy egyértelműen nemet mondtam. Azért ez kicsit cinkes. Innen fogalmazódott meg bennem a kérdés, hogy manapság ennyire kétségbe vannak esve a férfiak, hogy mindenáron csajozni próbálnak, akkor is ha esélytelen a dolog? Vagy ez mégis mi volt?

2022. aug. 5. 01:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
8%

"Nem egy csajozós, latinos estre mentünk, hanem konkrétan rave buliba, ahova senki nem csajozni jár."

Ha te mondod biztosan úgy van. Én azt sem tudom mi az a rave buli, de már öreg vagyok.

38 f incel

2022. aug. 5. 11:13
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Melyiken voltál? Én hatalmas raver vagyok/voltam, és egy időben valóban ritka volt a bulin csajozás. Az ilyen bulikon mindenki veretett néhány bogyóval a szervezetében, meg utazott mindenfelé tudat alatt. Csajozás is volt, de nem minden áron, meg nem a buliban. Telószámot cseréltünk, aztán 1 hét múlva találkoztunk. Ha te elmész táncolni és bulizni, akkor nem buliztál intenzíven. Rave-eken szokás a nagy energia vagy extrém tánc, régen világító rudakkal. Ha így táncolsz annyira belevalónak fogsz tűnni, hogy senki se mer majd megkörnyékezni, mert ahhoz minimum nekik is úgy kell táncolniuk. Ha csak állsz és ártatlannak tűnsz, persze hogy akad olyan aki betalál.
2022. aug. 5. 11:57
 13/13 anonim ***** válasza:
12%

"ahova senki nem csajozni jár"

ha te mondod :D

úgy tudom, a nők nagyon értenek a csajozáshoz, úgyhogy érdemes hinni neki

2022. aug. 5. 12:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!