Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság ennyire kétségbe vannak esve a férfiak?

Tini kategória!
Elmentél bulizni, nyilván ittak, akár szereket használtak, rohadtul nem érdekelte őket egy nem, pláne nem az, ha jól néztél ki, ha 1 lépést előrébb mész, amikor "rád táncol", ennél sokkal határozottabban kell fellépned.
Manapság? 32 éves vagyok, ez egy mindennapos eset volt 10 éve is! Te még életedben nem buliztál?

Próbálkoztak.
Nyár van jó idő , hormonok, az ilyen bulikban kifejezetten kevés csaj jár

Ja valószínűleg tegnap épp mittudomán csak peteérésed volt és kevés volt a csaj a helyszínen. Egyébként én azt tapasztaltam, hogy a férfiak valamiért pont jobban rám mozdulnak, ha épp van valakim.
Szerintem ha zavar, nem kellene ilyen bulikba járni vagy el kell fogadni, hogy jó esély van erre, mert felháborodni lehet, és igazad is lehet, csak nem tudsz másokat irányítani. A legtöbben csajt felszedni mennek, ráisznak, részegnek meg aztán magyarázhatsz bármi okosat, nem fog átmenni.

"rave buliba, ahova senki nem csajozni jár. Ennek ellenére, összesen 4-5 férfi megkörnyékezett a buli alatt"
"6 éve rendszeresen járok ravekbe. Nem ez volt az első eset, hogy rám mozdultak"
Trollnak tetszik lenni?

Engem se érdekelt soha hogy az általam kinézett csajnak van e párja vagy nincs
25F

"rave buliba, ahova senki nem csajozni jár"
Hát a lányok talán nem. De fiúk mindig mindenhova csajozni járnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!