Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 éves elvált nőként egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éves elvált nőként egy gyerekkel még találhatok rendes párt magam mellé?

Figyelt kérdés
2022. aug. 4. 13:18
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
41%

Azért szerintem ne húzzuk már le a férfiakat állandóan. Körülöttem csupa diplomás, mondhatni jóképű férfi van, mégsem kellenek a nőknek. 35-40-es korosztályról beszélek. Tehát a bunkó, senkiházi tróger kategóriát felejtsük el.

Valamiért extrém magas az elvárás, vagy pedig külsőre valami top-top-top full amerikai széles állkapcsú, fittness modell férfiről ábrándoznak. Ez még oké is lenne, de könyörgöm! 70kg+ -os nők, semmi, nulla alakkal, jelentéktelen külsővel és arccal? Mindezt tetézve még egy gyerekkel is?

Mert ám az hogy elvált és van gyereke is, őket aztán semmiben nem veti vissza ha aválogatásról van szó. Számomra ez annyira hihetetlen volt, hogy elmentem egy randira megfigyelőnek egy kávézóba. Nonszensz, hogy olyan nő osztotta az észt, aki mellett úgy elmentem volna mint a pinty. Értem én hogy mindenki a maga szintjén keressen, de ez azt hiszem a nőkre is vonatkozik. Az meg csak a szegénységi bizonyítványuk, hogy értelmes, diplomás, igényes, érzelmileg gazdag családcentrikus férfiakat elutasítanak élből. Én mindig mondtam, sose sirasson férfi ilyen nőket, majd ők is megtalálják azt, aki beléjük rúg. Mert valamiért még mindig az igazi rosszfiút keresik, aki mellett jókat lehet szenvedni. Valahol a nőket ez a szenvedés motiválja, ez a vonzó a férfiakban.

Jajjj hát rendes, volt gyerekszobája, tanult, dolgozik, nincs káros szenvedélye, figyelmes stb. ez olyan unalmassá teszi az egészet. Amikor a nőnek kuss, amikor mindig benne van a levegőben egy megcsalás, amikor sosem biztos az a férfi, na az kell a nőknek. Ez egy ősi női perverzió.

2022. aug. 4. 21:18
 32/53 anonim ***** válasza:
43%
...Azt még lehagytam, hogy krva jól nézzen ki, erős, nagy és férfias legyen. Ez így mmár maga a nagybetűs FÉRFI.
2022. aug. 4. 21:19
 33/53 anonim ***** válasza:
45%

30. Ez hulyeség! Alapból minden nő egy igazi főnyereménynek gondolja magát, és ő a hercegnő akinek a kegyeiért versengeni kell. Ne ülj fordítva a lovon! Ha elvált és több gyerkkel is a legnagyobb szrban van, ez akkor is így van. ő érte akkor is versengeni kell, és az igazi férfi az nagy, bátor, erős, nagy vastag cerkával, tele tesztoszteronnal. Persze 40 felett már legyen ugyanolyan erős egzisztenciája is, de külsőre legyen amolyan sportos 25 éves. Elég sok elvált nőt ismerek, szegények egytől-egyig itt tartanak. Ők biza' nem engednek, nem teszik lejjebb alecet, de hát miért tennének? Az összes társkeresőn férfi hadak keresik a bájaikat. Persze csak szexet, de hát amikor az egészséges önkritika már nem létezik, akkor ez van.

"Miért pont téged válasszon egy pasi, miben vagy jobb mint akármelyik nő? Ha semmiben, akkor nehéz dolgod lesz"

Ez így hangzik helyesen:

Miért pont téged válasszon egy nő, miben vagy jobb mint akármelyik pasi? Ha semmiben, akkor nehéz dolgod lesz.

2022. aug. 4. 21:25
 34/53 anonim ***** válasza:
90%

31

Lehetnek akármennyire okésak a saját műfajukban, ha ők nem bírnak 25 fölé menni a saját ízlésükkel például.

Milyen érdekes, én is ismerek sok férfit, mindenfélét. Annak van párja, aki párt akar, nem egy picsát mutatóba.

2022. aug. 4. 21:27
 35/53 anonim ***** válasza:
24%
34. Inkább annak, aki nem valami félistent.
2022. aug. 4. 21:42
 36/53 anonim ***** válasza:
31-es. Nekem minden kollegam diplomas, az csak beugro a cegunknel, ennel sokkal tobb kell. Mindenkinek van parja, felesege, tobbsegnek gyereke is. Egy kivetel van, a tipikus intro kocka srac, aki vakon gepel gepi kodban. Amiket megfoglamaztal, hogy "értelmes, diplomás, igényes, érzelmileg gazdag családcentrikus férfiakat elutasítanak élből", ezek semmit nem ernek, pontosabban ezek olyan alapelvarasok tobbnyire a diploman kivul, amit felsorolni sem erdemes. Ezek minimalis elvarasok, de ezen felul kellenek meg kapcsolodasi pontok. Ehhez pedig elet kell. Itt bukik el az egesz. Ha valakinek nincs elete, ahhoz nehez kapcsolodni. Aki a mit szeretsz csinalni kerdesre, csak 2 dolgot tud felsorolni, azt is egyedul csinalja, ahhoz nem fog tudni senki kapcsolodni. Szeretsz motorozni? Tok jo! Csak ha a masik nem, akkor ez mar egy erdektelen dolog. Ugyanez a gamer fiukak baja is. Egy nonek olyan ferfi kell, aki meg tudja elni az erzelmeit. Amelyik ezt csak a fortnite tudja, amikor kilovik es csapkodja az asztalt utana, az nem alkalmas parkapcsolatra. Te mitol szoktal boldog lenni, fel tudod sorolni?
2022. aug. 5. 09:57
 37/53 anonim ***** válasza:

36. Én már túl vagyok az ismerkedéseken, lassan már a lányom fog ott tartani! ;)

Nekem sosem volt ezzel gondom, holott erősen hátrányból indultam a startnál. Aztán mégis igen csak csinos barátnőim voltak. Ahhoz hogy valakinek igényei legyenek, elsősorban önmagát is olyanná kell varázsolnia, mint a saját igényei. Minimum. A fő probléma ez, na meg az internet által teljesen átformált önértékelések. Egyébként minden frankó! :)

2022. aug. 5. 10:20
 38/53 anonim ***** válasza:

Komolyan csak ez a két véglet létezik?

Az adott jófiú, aki nem talál magának párt.

És a rossz fiúk.

Ez nevetséges.

2022. aug. 5. 10:57
 39/53 anonim ***** válasza:
37-es ertem. Akkor mit hadovaltal a tuti csaladcentrikus ismeroseidtol? Ha lenne barmilyen dolog, ami parkapcsolatra alkalmassa tenne oket, akkor mar lenne baratnojuk. Mert olyan van, hogy nem passzol az egyik nohoz, vagy masikhoz. De amikor egyetlen nohoz sem passzol, ott a kirakos jateknak vege, azt az elemet kidobjak, nem valo oda. Az ismeroseid is igy jartak.
2022. aug. 5. 13:21
 40/53 anonim ***** válasza:

39. Ha van egy igényszinted, ami nem a szex a haverok és a buli, hanem mondjuk egy szellemi és érzelmi magasság is, akkor bajban vagy, hidd el. A vélekedésekkel ellentétben, ugyanannyi a párkapcsolatra teljesen alkalmatlan, vagy szociopata nő, mint a férfi. A 35+ -os korosztályban már erősen kimazsolázták az igényes nőket, férfiakat.

Azzal jönni hogy az én ismerőseim már mind találtak maguknak partnert, az nem erősít meg semmit. Elég sok olyan 35+ -os férfi és nő van, akiknek eddig voltak kapcsolataik, de már elég tudatosak ahhoz hogy minőségi kapcsolatot szeretnének.

Ezzel párhuzamosan, van egy a felszínen úszkáló réteg, akinek senki és semmi nem jó, csak maga a földre szállt isten. Persze hogy vannak normális nők is, csak hát sokszor a szoba mélyén. Őket hogyan találják meg a normális férfiak? Persze, programok, színhát, tánc. Na és aki erre nem nyitott, mert pl. egyáltalán nem érdekli?

A mindenkinek van kapcsolata az meg egy nettó baromság. Főleg annak fényében, hogy nézzük már meg ezeket a kapcsolatokat mondjuk egy 5 éves intervallumban. Van kapcsolatom, mert nincs más. Van kapcsolatom, de megaláz minden percben, de hát ki vagyok én hogy kilépjek belőle. Van kapcsolatom, elvagyunk benne mint a befőtt. Stb...stb...stb...

Igen, vannak kapcsolatra maximálisan alkalmatlanok is, őket meg a szex motiválná, mert hát a biológia... velük sosem foglalkoztam, ez nekem idegen terep.

2022. aug. 5. 13:34
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!