Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves elvált nőként egy gyerekkel még találhatok rendes párt magam mellé?
Ha nagyon toppon van a külsőd, akkor találhatsz szinte bármilyen jó pasit.
De alapvetően szintén gyerekes pasiknál van esélyed.
Nálam nem lenne csak a gyerek miatt kizárva ez miatt egy nő.
Ha nem akarna közös gyereket( én egyáltalán nem akarok ) és nem nekem kellene a gyerek kiadásait fizetnem.
Itt most nem arra gondolok, hogy ha elmegyünk kirándukni akkor egy ebéd nem fér bele.
Hanem taníttatás, ruháztatás.
33 vagyok
14. Rátapintottál a lényegre! Sajnos most megmondom, hogy a nő gyerekét te fogod etetni, öltöztetni, iskolázni. A volt férj 50EFt-os gyerektartásából ezek kivitelezhetetlen dolgok.
Én soha nem szeretnék már közös fedelet egy nővel, nekem is van lányom. A kollégám ép most vált el másodszor, szépen palira vették. Felnevelte a nő gyerekét, általános iskola, közép iskola, nyelvtanfolyam, főiskola. Mire jó lett volna minden, a hölgyemény bepasizott. Ha ezt a pénzt félretette volna, és most odaadná a saját fiának, annak lett volna értelme.
Majdnem belementem én is egy ilyen kapcsolatba, csak amikor láttam hogy az ex pasi b*szik foglalkozni a saját gyerekével, az meg nekem pofázott hogy nem vagyok az apja, akkor elgondolkodtam hogy kell-e ez nekem. Persze a pénz, a kényelem az alapból járt volna, ezt gondolták. Hidd el, nincs olyan fenomenális szex, ami megérne annyit hogy palira vetesd magad! Meg a szex is 1-2 évig működik, utána meg rájössz hogy másik pasi gyerekét tartod el, rájöttetek hogy sem te sem a párod egyáltalán nem különleges stb. Kezdődik minden előről.
Találhatsz.
Én azt mondom, hogy egy centit se adj lejjebb az elvárásaidból, és soha ne állj szóba olyan pasikkal, akikkel 20-as éveid elején, gyerek nélkül sem tetted volna.
Sőt, inkább többet várj el, mivel anyukaként már sokkal nagyobb rajtad a felelősség, ugyanis nem mindegy, hogy kit viszel be a gyerekeddel közös életedbe, meg az sem, hogy milyen a lelki békéd.
Csak olyannal állj szóba, aki hozzátesz az életedhez, ugyanis a te szabadidőd már nagyon drága.
Abban egyetértek, hogy szintén elvált, gyerekes apukáknál nagyobb az esélyed, de ezt nem úgy kell érteni, hogy leadsz az igényeidből, hiszen köztük is bőven akadnak jó pasik. Inkább azért, mert ők még hétvégi apukaként is nagyobb eséllyel értik meg, mekkora felelősség és az anyagiakon kívül mekkora lelki elfoglaltság is egy gyerek, és kisebb eséllyel van olyan rendetlenség a fejükben, hogy biztos egy selejt vagy, aki "felcsináltatta magát az alfával, azán hoppon maradt", meg "hülye liba szponzort keres a fattyához", meg egyebek.
Mielőtt bárki oltogatni próbálna: Semmi személyes érintettségem nincs a témában, hosszú, stabil kapcsolatban élek, és most fogok házasodni, és nincsen gyerekem. Annyi közös van csak a kérdezővel, hogy én is 30 vagyok.
Szóval csak így gondolom, mert csak.
Soha nem fog senki rávenni arra, hogy leértékeljem magam, és nem fogok szóbaállni olyanokkal, akikkel régebben sem tettem volna.
Remélem, egyre több nő tesz majd így.
#14: Miért gondolják emberek úgy, hogy egy gyereknél majd meghúz egy éles határvonalat, mintha csak egy gyárban dolgozna, ahol kattan az óra és vége a munkaidőnek?
Az anya életében a gyereke 0-24-es felelősség, nem tud kivonódni alóla. Még ha valami szuper álompasi vagy, aki miatt kikapcsolja a telefonját a pásztorórák alkalmával, akkor is ha a gyereknek szüksége lett volna rá és megkapja tőle, az apjától, az anyóstól, hogy mekkora szemét önző dög, akkor a következő alkalommal nyoma lesz a hangulatán, mert nem akar választani közted és a gyerek között, de muszáj lesz. A gyerek is gyűlölni fog, nem téged, a személyedet, hanem minden olyan férfit, aki pár szívélyes mondatot vált az anyjával, mert a riválist látja majd benne, aki miatt rá kevesebb időt fog tudni szakítani az anyja.
Akárhogy logikázhatod az elméletben, a gyakorlatban mindig keresztül fogja húzni valami és bele fogsz vonódni a család életébe. Ha megszereted a nőt és kötődni fogsz hozzá és a gyerek is kedvelni fog téged, rosszul fogod érezni magad amiatt, hogy az anyuka másodállást kell vállaljon, hogy kifizesse a gyerekének ezt vagy azt, miközben az apukán nem lehet behajtani a gyerektartást, pedig milliomos, de hétvégente pofátlanul vigyorog az arcodba és látványosan próbál flörtölni az exével, aki akkor már a te párod és szándékosan szemétségből ejt el olyan félmondatokat, amik mély érzelmeket ébresztenek a nőben, hogy ha már megkapni nem tudja, legalább nektek is tönkretegye a hétvégéteket.
Ha nem ennyire elmérgesedett a kettőjük viszonya, akkor azzal lesz a baj, hogy ha köztetek lesz hullámvölgy, akkor ő a legjobb oldalát fogja mutatni, hátha visszakapja.
A gyerek egy életre megpecsételi a kapcsolatotokat, része lesz a te életednek is, amíg kicsi oda fog menni hozzád, csüngeni rajtad, neked jópofiznod kell vele ha semmi kedved sincs hozzá és nem is tudsz bánni a gyerekekkel. Ha kamasz lesz, akkor ha valamit el akar érni és az anyján meg a biológiai apján nem talál fogást, akkor téged is be fog vonni a játszmába, ha jófej akarsz lenni akkor az anyjával meg a biológiai apjával veszel össze, mert milyen jogon ugatsz bele a nevelésbe, ha nem leszel vele jófej, akkor téged fog majd kikezdeni, mint leggyengébb láncszemet meg "bezzeg ha apával maradtál volna, akkor most ez meg az lenne vagy ez meg az nem lenne". Része leszel a családi drámáknak.
Ha közös programokat akartok vagy családi programmá minősül, ahol alkalmazkodnod kell a gyerek szeszélyeihez, vagy valakinek le kell passzolni a gyereket, de az anyuka akkor se fogja tudni teljesen elengedni érzelmileg, gondolatban, vagy a gyerek hívogatja telefonon, hogy "a nagyi ilyen meg olyan szemét, mikor jöttök haza?" meg a nagyi hívja tajtékozva, hogy a kis rohadék megette az összes teasüteményt még a leves és a második előtt és nem akar tanulni, hanem hangosan hallgatja a zenét. Vagy sír és fáj valamije, ilyenkor mit csináljon.
Nem tudod kizárni a gyereket az életetekből egy gyerekes anyánál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!