Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mennyire tartanak idősnek egy 32-35 körüli férfit?

Figyelt kérdés
Nem a tinikre gondolok. Hanem mondjuk egy 25-28 éves nőnek is már túl koros egy 33 éves (mondjuk) ?
2022. aug. 2. 06:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
62%
Attól függ hogy néz ki. A legtöbb 30as pasi őszül, kopaszodik. Pók hasa van/csöcsös. Kiélt, karikás szemeik, mintha 5 éves koruk óta kemény fizikai munkát végeznének. Na, az ilyen öreg.
2022. aug. 2. 10:14
 22/26 anonim ***** válasza:
21. mondjuk én 20 évesen se voltam szebb
2022. aug. 2. 10:51
 23/26 anonim ***** válasza:
Semennyire. De én is 32 éves vagyok.
2022. aug. 2. 12:15
 24/26 anonim ***** válasza:
75%
29 vagyok, és most jutottam el odáig, hogy ha szingli lennék a kora-közép harmincas férfiak fele, mondjuk 25 éves korig. Pár éve még egy 31-néhány éves pasi öregnek tűnt volna, most már izgatóbb, ha pár évvel idősebb, mint én.
2022. aug. 3. 07:30
 25/26 anonim ***** válasza:
50%

Napi "öregezzük le a 35 feletti férfiakat, pontozzuk fel az ilyen válaszokat és le azokat, amik ezzel ellentétesek" című kérdésünket látták.:)

Ettől még rengeteg ilyen pár van és köszönik, jól érzik magukat együtt. Szóval még mindig jobb lenne 35 feletti nőként inkább arra gyúrni, hogy észrevegyenek a 35 feletti férfiak és nem próbálni letörni az önbecsülésüket, hátha akkor majd nálatok próbálkoznak. Eddig se jött be.:)

2022. aug. 3. 08:17
 26/26 anonim ***** válasza:
25ös, ezen szakadok😂😂😂cikket kellene írnod baromi jól fogalmazol
2022. aug. 3. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!