Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mennyire tartanak idősnek egy 32-35 körüli férfit?

Nekem személyesen mondta egy 28 éves csaj, hogy öreg vagyok neki, csak nem akart megbántani, ezért jött el a randira.
Amúgy már kipróbáltam a Tinder goldot, hogy lássam, milyen csoport "tetszikel": 99%-ban 30-34 évesek...
34F

Párom 35 éves. Én 26 vagyok. Mégse mondhatom azt, hogy fiatal nem? Elvégre lassan 40. Ha az ember gyerekben is gondolkozik és nem egy 40-es pasit képzel el apának, aki 60 fölött lesz, mire a gyerek elvégzi az egyetemet, akkor bizony 35 évesen öreg a pasi.
Ez ilyen. Persze, objektíven nézve nem öreg, attól függ, mik a nő hosszútávú tervei. Azokhoz mérten már lehet túlkoros. Főleg, ha a pasi túltolja a komoly felnőtt szerepet, vagy épp egyenesen begyöpösödött.
Sok mindentől függ az, hogy mennyire érzel öregnek valakit, nem csak a korától.

40 vagyok, barátnőm 26.
Nem gondol idősnek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!